'Herkesi kucaklayacağız'

'Herkesi kucaklayacağız'

Seçim sonuçları sonrası sosyal medya hesapları üzerinden açıklama yapan yeni belediye başkanları, önümüzdeki 5 yıllık dönemde parti fark etmeksizin herkesi kucaklama sözü verdi. 

Yerel seçimlerde sandıkta ipi göğüsleyerek belediye başkanı olmaya hak kazanan isimler, sosyal medya hesaplarından vatandaşlara teşekkür mesajlarını paylaştı. Mazbatalarını alarak önümüzdeki günlerde göreve başlayacak isimler “herkesi kucaklama” mesajı verdi.  

Yeni seçilen belediye başkanları sosyal medya hesaplarından vatandaşlara böyle teşekkür etti:

Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı; “Rekor bir oyla istikrar ve kalkınmayı seçen Cumhur İttifakı’na ve Altındağ’ımıza yürekten teşekkürler. Altındağ’mız Cumhur’un gür sesi oldu, tarih yazdı. Dua ve destekleriyle bizi yalnız bırakmayan bütün hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. Daima gönül gönüle olacağız. Milletin iradesi kazandı.”

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar;

“Yenimahalle’de kimseyi ayrıştırmadan, diline, ırkına mezhebine bakmadan, oy verdi vermedi demeden; her vatandaşımıza eşit davranmaya, her mahallemize eşit hizmet götürmeye devam edeceğiz. Desteklerini benden hiçbir zaman esirgemeyen aileme ve büyük Yenimahalle ailemize şükranlarımı sunuyorum.”

Kahraman Kazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz;

“Teşekkürler Kahramankazan’ım. Serhat Oğuz kardeşiniz, oy veren vermeyen tüm Kahramankazan’ın başkanı olduğunu unutmayacak, hiç kimseyi ötekileştirmeyecektir. Yeni dönem hayırlı olsun. Rabbim güzel işler yapabilmeyi nasip etsin.” 

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok;

“Keçiören’imiz, Ankara’mız ve ülkemiz için hayırlı bir gün olmasını temenni ediyorum. Birlik ve beraberlik nice güzel günlere.”

Pursaklar Belediye Başkanı Ayhan Yılmaz;

“Verdikleri destekten ötürü tüm hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum. İnsana dokunan gönül belediyeciliği anlayışını yeniden canlandırarak, oy veren vermeyen tüm hemşerilerimizle kucaklaşacağız.” 

Erkal Erdoğan / HABERVAKTİM

Gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.