Her yağmurdan sonra Kızılay Karanfil Sokak yürünmez hale geliyor

Her yağmurdan sonra Kızılay Karanfil Sokak yürünmez hale geliyor

Çankaya Belediyesi'nin sorumluluğundaki Kızılay sokakları, her yağıştan sonra göle dönüyor. Hafta sonu yağan yağmurdan sonra Kızılay Karanfil Sokak'ta yine bilindik manzaralar yaşandı.

Çankaya Belediyesi'nin sorumluluğunda olan Kızılay’daki  sokaklar yağan her yağmurdan sonra adetta göle dönüyor. Hafta sonu yağan şiddetli yağıştan sonra Karanfil Sokak'ın hali yine içler açısıydı. Sokak tamamen su ile dolmuş, kırık kaldırım taşlarına basamadan yürümek ise imkansız.

whatsapp-image-2018-03-05-at-10.07.28.jpeg

Ankara'nın en işlek meydanı olan Kızılay'ın cadde ve sokakları, haftasonu tamamen göle döndü. Karanfil Sokak yağan yağmurdan sonra kırık kaldırım taşları ile yayalar için adeta bir mayın sahasına dönüyor. Sokağın bu halinin hiç değişmediğinden dert yanan vatandaşlar, Çankaya Belediyesi'ne isyan etti. Vatandaşlar, "İki sene önce düzenlemesi yapılan Kızılay'ın kısa sürede bu hale gelmesi gerçekten çok şaşırtıcı. Yolda yürünmüyor her yer köstebek yuvasına dönmüş durumda. Kırık kaldırım taşları yüzünden koca meydan mayın tarlasına döndü. Adım attığınız anda her tarafa su sıçrıyor" diyerek durumdan şikayetçi olduklarını belirtti.

Yağışın olmadığı zamanlarda bile bozuk kaldırım taşlarının arasında biriken sular vatandaşlar için her daim  tehlike oluşturuyor.  

S.Selçuk YILDIRIM/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.