Hem Suçlu Hem Güçlü

Hem Suçlu Hem Güçlü

Adnan Saygun Caddesi'ndeki kırmızı ışığı hiçe sayarak yayaları ezmekten son anda kurtulan EGO şoförü bir de yağ gibi üste çıktı. Maganda şoför, kendisine tepki gösteren yayalara, "Sizin aklınızı alırım" gibi çirkin söylemlerde bulundu.

 

 

OSMAN AKDOĞAN/ HABERVAKTİM-

EGO Genel Müdürlüğü tarafından EGO şoförleri, psikolog ve psikiyatrist gözetiminde  birtakım psiko-teknik testlerden geçirilse de bazı yüz karası şoförler, bu eğitimleri göz ardı edip vatandaşa tehlike olmaya devam ediyor. Bunun son örneği ise Adnan Saygun Caddesi üzerinde yaşandı. Kendini bilmez bir EGO şoförü, kırmızı ışıkta geçmeye çalışırken yaya yolundan geçmeye çalışan vatandaşlar ezilme tehlikesi yaşadı. Muhabirimizin gözü önünde yaşanan olayda kuralları hiçe sayan şoför, suçlu olmasına rağmen bir de yayalara çirkin söylemlerde bulundu. Söz konusu şoförün akıl almaz davranışları, Büyükşehir'in şikayet ve talep hattı olan ALO 153'e bildirildi.

YAYALARA ŞOK SÖZLER

Olay dün 8.54'te Adnan Saygun Caddesi ile Talatpaşa Bulvarı'nın kesiştiği kavşaktaki kırmızı ışıkların bulunduğu noktada yaşandı. Ulus Anafartalar'dan hareket eden 06 BV 3743 plakalı bir EGO otobüs şoförü, kırmızı ışığın yanmasına aldırış etmeyip hareket etmeye çalıştı. Bunun üzerine yaya yolu üzerinde karşıdan karşıya geçmeye çalışan vatandaşlar ezilmekten son anda kurtuldu. Vatandaşın canını hiçe sayan yüz karası şoför, muhabirimizin de içinde bulunduğu otobüste yayalara çirkin söylemlerde bulunmaya başladı. Yaptığı hareketle diğer şoför arkadaşlarını zor durumda bırakan maganda EGO şoförü, araç içi kamerayı hiç umursamadan yayalara, "Sizin aklınızı alırım. Davar eş... Bir de gözlük takmış artist gibi" söylemlerde bulundu.

KAMERALARIN ÖNÜNDE MAGANDALIK
Magandalık yaparak vatandaşın canını hiçe sayan şoför, ALO 153 Mavi Masa'ya şikayet edildi. Söz konusu şoförle ilgili soruşturma başlatılacağı ve aracın güvenlik kameralarına bakılıp şoförün haksız bulunmasının ardından cezai işleme başvurulacağı kaydedildi. 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.