‘Hazırım’ dedi 500 km yürüdü

‘Hazırım’ dedi 500 km yürüdü

Mersin’den Ankara’ya Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ziyaret için saygı yürüyüşünde bulunan Ak Parti Mersin Milletvekili aday adayı Muhammed Alp, “Bu yürüyüş ile her yerde canımızla, malımızla hizmet etmeye hazır olduğumuzu göstermek istedik” dedi.

28 yaşındaki genç iş adamı Muhammed Alp Mersin’den 3 arkadaşıyla birlikte çıktığı Beştepe yoluna 10 gün sonra ulaştı. Yaklaşık 500 kilometre yol kat eden Ak Parti Mersin Milletvekili Aday Adayı Muhammed Alp, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgisini bu şekilde ifade ettiğini belirterek, “Cumhurbaşkanımıza bu kutlu dava da saygı yürüyüşünde bulunup Mersin'den Ankara’ya yürüyerek gelerek düşüncelerimi gönülden ifade etmek istedim” dedi.

“SAYGI İÇİN YÜRÜDÜK”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a saygı için 29 Nisan Pazar günü Mersin’den yola çıkan Ak Parti Mersin Milletvekili Aday Adayı Muhammed yaklaşık 11 gün süren yolculuğun ardından Ankara’ya ulaştı. 3 arkadaşıyla birlikte çıktığı bu yol da yürüyüş amaçlarının, bu davaya gönülden inandıklarını ve canı gönülden çalışmak istediklerini belirtmek için olduğunu söyleyen Alp, “Kesinlikle saygı yürüyüşüdür. Muhalefet Cumhurbaşkanımıza karşı yürürken, ona saygısızlık ederek yürümüştü. Bu yürüyüşe de adalet ismini vermişti. Ama biz Cumhurbaşkanımıza saygı için yürümek istedik. Adına da ‘Cumhurbaşkanına Saygı Yürüyüşü’ adını verdik” dedi.

VERİLEN DESTEKLER BİZİ MUTLU ETTİ

Alp, “Yürüyüşümüzün amacı gerçekten bu davaya inandığımızı, gerçekten çalışmak istediğimizi belirtmekti. Bunu gerçekten ifade etmek istiyoruz. İnsanlarda bizim bu samimiyetimize inanıyor ve görüyorlar. Gelirken Belediye Başkanlarımızı ve AK Parti il teşkilatlarımızı ziyaret ettik. Hepsinin bizleri gerçekten güzel karşılaması bizi çok mutlu etti. Yolculuk sırasında köylülerle, esnaflarla, çiftçilerle, işçi kardeşlerimiz ile sohbet ederek saygı yürüyüşümüze devam ettik. İnsanlarımızın bizi desteklemesi bizi çok mutlu etti" dedi.

SEÇİMLER ÜLKEMİZ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Yürüyerek yaklaşık 500 kilometre yol kat eden Alp 24 Haziran seçimlerinin ülkemiz için çok önemli olduğuna değinerek, “Devletimiz ve milletimizin bağımsızlığının tehlikeye düşmemesi ve birlik beraberliğin bozulmaması için bu seçim çok önemlidir. Bunun için Cumhurbaşkanımızı desteklememiz lazımdır. Bu yürüyüşü de bunun için tertip ettik. Türk bayrağının dalgalandığı bütün topraklar bizimdir. Bu yürüyüş ile her yerde; canımızla, malımızla hizmet etmeye hazır olduğumuzu göstermek istedik. Bizim için ülkenin doğusu da batısı da aynıdır. Yeter ki hizmet edebilelim” diye konuştu.

Emrah ÖZCAN/HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.