Hasta ve esnaf ziyareti

Hasta ve esnaf ziyareti

AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan Etimesgut’ta hastane ve esnaf ziyaretinde bulundu. Hastaların dertlerini dinleyen Ceylan, esnaftan da 24 Haziran seçimleri için destek sözü aldı.

24 Haziran Seçimlerinde Ankara 3.Bölge 3.sıradan aday gösterilen hali hazırda da Ak Parti Milletvekili olan Nevzat Ceylan bölgesi Etimesgut’ta incelemelerde bulundu. Etimesgut Şehit Sait Ertürk Hastanesi’nde hastalarla bir araya gelen Ceylan, daha sonra esnafı ziyaret etti. Hasta ve esnafın memnuniyetle karşıladıkları Ceylan’a ziyaretinde AK Parti Etimesgut İlçe Başkanı Ebubekir Kİpel eşlik etti.

HASTALARLA SOHBET

Vekil Ceylan, bölgesi Etimesgut’ta bulunan Şehit Sait Ertürk hastanesini ziyaret etti. Başhekim Op.Dr. Osman Acar’ın eşliğinde hastalarla bir araya gelen Ceylan, hastaların sıkıntılarını dinledi. Hastalıkları ve hastane hizmeti konusun vatandaşlara soru soran Ceylan’a hastalar, “ Hastanemiz gayet temiz ve çalışanlar çok ilgili. Hepsinden çok memnunuz. Sizler de buraya geldiniz ve bizleri ziyaret ettiniz. Hepinizden Allah razı olsun” diyerek memnuniyetlerini iletti. 

HASTANEDEN MEMNUNUZ 

Ceylan’ın zirayet etiği hastalardan biri de üç gündür Etimesgut Şehit Sait Ertürk Hastanesi’nde tedavi gören Erzurumlu Fadime Coşkun ve eşi Nurettin Coşkun’du. Gazetemize hastane hakkında görüşlerini paylaşan ve Kaldıkları süre boyunca hizmetten hayli memnun olduklarını belirten Erzurumlu Fadime Teyze, “Astım hastasıyım 60 yaşındayım. 3 gündür hastanedeyim. Doktorlarımız da hemşirelerimiz çok iyiler. Güzel bakıyorlar bize burada. Tedavim ne kadar sürecek bilmiyorum ama burası bana çok iyi geldi. Hepsinden Allah razı olsun. Çok memnunuz Allah devletimize zeval vermesin” dedi.

ESNAF DESTEK VERDİ

Hastane ziyaretinden sonra AK Parti Etimesgut İlçe Başkanı Ebubekir İpel’in eşliğinde esnafla bir araya gelen Ceylan’a ilgi yoğundu. Ceylan, esnafın işleri ve seçim üzerine onlarla sohbet ederken beklentilerini de dinledi. Esnaftan da 24 Haziran Seçimleri için, “Cumhurbaşkanımızın ve sizlerin arkasındayız” sözü alan Ceylan, caddeden memnuniyetle ayrıldı. 

Erkal ERDOĞAN/HABERVAKTİM


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.