Hamamönü'nde BAHAR HAZIRLIĞI 

Hamamönü'nde BAHAR HAZIRLIĞI 

Yerli ve yabancı turistlerin büyük ilgisini çeken Hamamönü'nde bahar hazırlıkları başladı. Altındağ Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nce Hamamönü'nde bulunan yeşil alanlara mevsimlik çiçek ekimi yapıldı.

Altındağ Belediyesi tarafından 2007 yılında restorasyon çalışmalarına başlanılan Hamamönü, tarihi dokusuyla yerli ve yabancı turistlerin büyük ilgisini çekiyor. Adını Karacabey Hamamı’ndan alan ve Hamamönü diye bilinen bölgede havaların ısınmasıyla birlikte bahar hazırlıkları başladı.

Kış aylarını geride bıraktığımız bu günlerde yerli ve yabancı turistlerin en çok ziyaret ettiği mekanlardan biri haline gelen Hamamönü'nde Altındağ Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yeşil alanları süslemek ve estetik katmak amacıyla çiçek ekimi gerçekleştirdi. Bölgeyi ziyarete gelen vatandaşlar ise meraklı gözlerle ekiplerin çalışmalarını izledi.

ANKARALILAR İÇİN BÜYÜK ŞANS
Hamamönü'ne ailesiyle birlikte gezmeye gelen Emre Dursun, Altındağ Belediyesi'ne sundukları güzel ortam için teşekkür etti.

Bin bir zahmetle yetişen çiçeklerin dikilmesinin Hamamönü'ne ayrı bir estetik katacağını belirten Dursun, "Öncelikle bende Altındağ ilçesinde oturuyorum. Belediye Başkanımız Sayın Veysel Tiryaki'ye vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederim. Başkanımız yeşil alanlara son derece önem veriyor. Bunu da ilçenin birçok yerinde bulunan parklardan anlayabilirsiniz. Hamamönü'nün şöhreti ülke sınırlarını aştı. Çok güzel bir tarihi dokusu var. Ailemizle geziyoruz. Şehrin merkezinde böyle bir yerin olması biz Ankaralılar için büyük bir şans. Belediye görevlilerimiz yeşil alanlara çiçek ekimi yapıyorlar yeni sezona hazırlıyor Hamamönü'nü. Burada belediye yetkilileri her şeyi düşünmüş alanın temizliğinden güvenliğine. Bunun için çok teşekkür ederiz" diye konuştu.  

İBRAHİM ETHEM ÜNAL / HABERVAKTİM  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.