Haluk Levent aldığı kararı ‘haydi bana biraz müsaade’ diye duyurdu

Haluk Levent aldığı kararı ‘haydi bana biraz müsaade’ diye duyurdu

Ünlü şarkıcı ve AHBAP’ın başkanı Haluk Levent, sağlık sorunları nedeniyle sosyal medyaya ara verme kararı aldı. Ünlü şarkıcı, bir süreliğine konserlerine, stüdyo çalışmalarına ve deprem bölgesindeki Ahbap faaliyetlerine yoğunlaşacak.

AHBAP Derneği Başkanı ve ünlü şarkıcı Haluk Levent, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hayranlarını şaşırttı. Sağlık durumuyla ilgili önemli bir karar aldığını belirten Levent, bir süreliğine sosyal medyadan uzaklaşacağını duyurdu.

"AÇLIK KAN ŞEKERİ 341, HBA1C 13.5 ÇIKMIŞTI"

Geçen yıl yaptırdığı sağlık kontrolünde çıkan sonuçları paylaşan Levent, "Açlık kan şekeri 341, Hba1c 13.5 çıkmıştı. Evet, yanlış görmüyorsunuz, maalesef öyleydi" dedi. Bu sonuçlar doğrultusunda doktorlarıyla yaptığı uzun görüşmeler sonucu sosyal medyadan uzaklaşmaya karar verdiğini ifade etti.

KONSERLERE VE DEPREM BÖLGESİNE YOĞUNLAŞACAK

Sosyal medyaya ara verme kararı alan Levent, bundan sonraki süreçte konserlerine, stüdyo çalışmalarına ve deprem bölgesindeki Ahbap faaliyetlerine yoğunlaşacağını belirtti. Hayranlarına bir süreliğine ara vereceğini belirten Levent, destekleri için teşekkür etti.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.