Hak-İş Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Öz, sendikalar olarak dijitalleşmeye ayak uydurmaları gerektiğini söyledi

Hak-İş Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Öz, sendikalar olarak dijitalleşmeye ayak uydurmaları gerektiğini söyledi

Hak-İş Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Öz, sendikaların dijital çağa ayak uydurması gerektiğini söyleyerek, “Modern bir dünyadayız. Dijitalleşme çağındayız. Biz de sendikalar olarak bu dijitalleşmeye ayak uydurmalıyız” dedi.

Hak İş Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Öz, sendikaların günümüze ayak uydurması gerektiğini söyleyerek, “Modern bir dünyadayız. Dijitalleşme çağındayız. Bu çağın içerisinde yapılan her faaliyet dijital ortamlara aktarılıyor ve elde edilen verilerle yeni adımlar atılıyor. Biz de sendikalar olarak bu dijitalleşmeye ayak uydurmalıyız” dedi.

DİJİTALLEŞME ÇAĞI VURGUSU

Hak İş Genel Başkan Yardımcısı Av. Hüseyin Öz, çağımızın dijitalleşme çağı olduğunu, yapılan bütün faaliyetlerin dijital ortama aktarılabildiğine dikkat çekerek, “Biz de sendikalar olarak bu dijitalleşmeye ayak uydurmalıyız. Bugün gerçekleştirdiğimiz toplantının bu konuda bizlere ufuk açmasını temenni ediyorum” dedi.

KURUMSALLAŞMA ELE ALINDI

Hak İş tarafından düzenlenen “Mali Açıdan Kurumsallaşma” Eğitim Programını, Emek Konukevinde gerçekleştirildi. Hak İş Genel Başkan Yardımcısı Av. Hüseyin Öz’ün başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, Mali Müşavir Fatma Zengin, Hak İş Muhasebe Personeli Şefahat Yurtoğlu, Hizmet-İş Sendikası Hukuk Müşaviri Av. Kiraz Bilge Akçomak Süren, Hizmet-İş Sendikası İç Denetçisi Naciye Nisan Akbaba sunum yaptı. Toplantıya, Sendikalarımızın mali müşavirleri de katıldı.

SAHADA KARŞILIĞI VAR

Genel Başkan Yardımcısı Öz, Hak İş’in yakın zamanda 46’ncı kuruluş yıldönümünü kutladığını anımsatarak, “Türkiye’nin en önemli, en etkili işçi konfederasyonlarından biriyiz. Konfederasyonumuzun sahada çalışanlarımızın ve vatandaşlarımızın nezdinde bir karşılığı var. Bu karşılığa cevap verebilmek için çalışmalarımızı hız kesmeden yürütüyoruz” dedi.

haber_3928_3.jpg

“KURUMSAL YAPILARIMIZI GÜÇLENDİRİYORUZ”

Eğitimin amacının Hak İş bünyesinde bulunan sendikaların geleceğine ışık tutmak olduğunu söyleyen Öz, “Büyük konfederasyon olmanın getirdiği bir sorumluluk var. Bu sorumluluk gereği kurumsal yapılarımızı güçlendirmek zorundayız. Modern bir dünyadayız. Dijitalleşme çağındayız. Bu çağın içerisinde yapılan her faaliyet dijital ortamlara aktarılıyor ve elde edilen verilerle yeni adımlar atılıyor. Biz de sendikalar olarak bu dijitalleşmeye ayak uydurmalıyız. Bugün gerçekleştirdiğimiz toplantının bu konuda bizlere ufuk açmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

EMRAH ÖZCAN/İLKSAYFA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.