Hafta Sonu Kaçamağı İçin Bire Bir! Ankara’da Bulunan Bu Çiftliğe Mutlaka Gitmelisiniz..

Hafta Sonu Kaçamağı İçin Bire Bir! Ankara’da Bulunan Bu Çiftliğe Mutlaka Gitmelisiniz..

Sakinliği ve doğanın güzellikleriyle bezenmiş eşsiz bir çiftlik deneyimi için rotanızı Ayone Çiftliği'ne çevirin!

Sakinliği ve doğanın güzellikleriyle bezenmiş eşsiz bir çiftlik deneyimi için rotanızı Ayone Çiftliği'ne çevirin! Şehrin stresinden uzaklaşmak ve huzur dolu anlar yaşamak isteyenler için adeta bir vaha olan bu çiftlik, ziyaretçilerine unutulmaz bir kaçış sunuyor.

HUZUR DOLU ANLAR

Ayone Çiftliği 80 dönüm arazi üzerine kurulu, sürdürülebilir tarım ve yemekler üzerine bir konseptle hizmet verir. Karbon salınımı olmayan ürünlerden hazırlanan menüler, vakit geçirebileceğiniz şehire çok yakın ama karmaşadan da bir o kadar uzaktır.

cftlik.jpg

TAZE TAZE MEYVE VE SEBZELER

Doğa ile iç içe, yeşilliklerle süslü çiftlikte, kendinizi günlük telaşlardan uzaklaşmış ve özgür hissedeceksiniz. Ayone Çiftliği'nin pastoral atmosferinde çocuklarınızla keyifli vakit geçirebilir, hayvanlarla dostça bir araya gelebilir ve organik tarımın sırlarını keşfedebilirsiniz. Orda bulunan tarla ve seralardan istediğiniz kadar hasattan meyve sebze toplayıp satın alabiliyorsunuz. Çiftliğin özenle yetiştirilen organik ürünleri, taptaze sebzeleri ve doğal lezzetleriyle hazırlanan nefis yemekleri, damaklarınızı şımartacak. Ayrıca, çiftlikten alışveriş yaparak, sevdiklerinize doğanın tadını hediye edebilirsiniz.

cift-001.jpg

ETKİNLİKLERLE DOLU

Yoga ve caz geceleri gibi birçok etkinlik bu çiftlikte insanlar ile buluşuyor. Ayone Çiftliği, doğa tutkunları, aileler ve arkadaş grupları için adeta bir cennet. Hem yemyeşil bahçelerinde dinlenip, keyifli yürüyüşler yapabilir hem de çeşitli etkinliklere katılarak enerjinizi tazeleyebilirsiniz.

HANGİ GÜNLER AÇIK?

Bu çiftlik pazartesi ve Salı günleri hizmete kapalı iken haftanın diğer günleri açıktır.

Çarşamba & Perşembe 10.00-18:00

Cuma-Cumartesi-Pazar: 10.00 - 22.00

PEKİ AYONE ÇİFTLİĞİ NEREDE?

Beynam Köyü Kalebogazı Mevkii no: 59-60 Beynam Köyü Bala - ANKARA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.