HABERVAKTİM’E MİNNETTARIZ

HABERVAKTİM’E MİNNETTARIZ

Gazetemizin ‘Doğalgazsız Apartman’ manşetiyle gündeme getirdiği apartmana doğalgaz bağlandı. Apartman sakinlerinin sevinci yüzlerinden okunurken apartman yöneticisi Kaya Bozbaş “Habervaktim’e minnettarız” ifadelerini kullandı.


ADEM GÜRSOY – HABERVAKTİM
Mamak’ın Mutlu Mahallesi 723/4 Sokak’ta bulunan Kayalar Apartmanı’na iki yıldır doğalgaz verilmiyordu. Gazetemiz Habervaktim, 3 Eylül Perşembe 2015 tarihli sayısında konuyu ‘Doğalgazsız Apartman’ başlığı ile manşetten duyurdu. Haberimizi dikkate alan Başkentgaz söz konusu apartmana doğalgaz bağladı. Doğalgaza kavuşan apartman sakinlerinin sevinçleri gözlerinden okunurken, doğalgazın bağlandığını görüntüleyen muhabirimize de “Allah sizden razı olsun” ifadeleriyle dualarda bulundular.
DUALARIMIZ SİZLERLE
Doğalgaz geldiği için çok mutlu olduğunu söyleyen Kaya Bozbaş, şu değerlendirmeleri yaptı: “Habervaktim Gazetesi’ne çok teşekkür ediyorum. Size minnettarız, sesimizi duyurdunuz. Sizin sayenizde sıcak bir kış geçireceğiz. Hep dualarımız sizlerle olacak. Hamile gelinlerimiz, küçük çocuklarımız ve yaşlılarımız vardı. Soğuk kış aylarında çok sıkıntı çekiyorlardı. Bu sene sayenizde bu insanlar rahat edecekler. Çok teşekkür ediyorum, eksik olmayın…”
ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN
Yönetici Kaya Bozbaş’ın eşi Saliha Bozbaş ise duygularını şu ifadelerle dile getirdi: “Allah sizden razı olsun. Vesile oldunuz, sesimizi duyurdunuz, bu sene rahat bir kış geçireceğiz.”
SESİMİZİ DUYURDUNUZ
Önder isimli apartman sakini ise gazetemize teşekkürlerini sunarken şu ifadeleri kullandı: “Gazetenize teşekkür ediyorum. Küçük bir çocuğum var onun için endişeleniyordum. Çok şükür doğalgazımız geldi ve sıcak bir kış geçireceğiz. Vatandaşın yanında yer alan, sesini duyuran medyanın varlığı bizi çok mutlu etti.”
İKİ YILDIR DOĞALGAZ YOKTU
Mamak’ın Mutlu Mahallesi 723/4 Sokak’ta bulunan Kayalar Apartmanı’na iki yıldır doğalgaz hattı döşenmiyordu. Problemi Habervaktim manşetine taşıdı. Gazetemize açıklamalarda bulunan apartman yöneticisi Kaya Bozbaş, “kış ayında soğuktan çocukların hasta olduğunu, ısınmanın kendilerine çok büyük maliyetlere mal olduğunu, yaptığı başvuruların sonuçsuz kaldığını” söyledi. Bozbaş, gazetemiz aracılığı ile yetkililerden çözüm istedi.
MANŞETTEN DUYURDU
Habervaktim Gazetesi söz konusu problemi 3 Eylül 2015 tarihli sayısında manşetten duyurdu. ‘Doğalgazsız Apartman’ başlığı ile verilen haberde yetkililer göreve çağrıldı. Gazetemizin haberinden 1 ay sonra sözü edilen apartmana doğalgaz bağlandı.
BAŞKENTGAZ’A TEŞEKKÜRLER
Habervaktim Gazetesi vatandaşların mağduriyetlerini gündeme getirmeye devam ediyor. Gündeme getirdiğimiz söz konusu mağduriyeti dikkate alıp problemi çözdüğü için Başkentgaz ve yetkililerine teşekkür ediyoruz. Her şey daha güzel bir Ankara için…

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.