Haberimiz sonrası çalışmalar başladı

Haberimiz sonrası çalışmalar başladı

8 Mayıs’ta yayınladığımız ve Eryaman ile Eryaman YHT Garı arasındaki ulaşım sorununa dikkat çektiğimiz haberin ardından, Büyükşehir Belediyesi bölgeye EGO seferleri konması için çalışma başlattı.

‘Ulaşım Talebi’ manşeti ile gazetemizin 8 Mayıs tarihli sayısında gündeme getirdiğimiz Eryaman ile Eryaman Yüksek Hızlı Tren (YHT) istasyonunu arasında toplu taşıma konusundaki mağduriyet ses getirdi. Ankara Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, söz konusu güzergâhta gerekli incelemelerin başlatıldığını ve bunun sonucunda geçmişte ulaşım sıkıntısının çekildiği noktaya yeni bir otobüs hattının açılmasını planladıklarını gazetemize bildirdi. 

ULAŞIM SORUNUNA DEĞİNMİŞTİK

Vatandaşlar Eryaman ile Eryaman YHT arası mesafenin kısa olduğunu söylemiş ve buna karşın toplu taşıma olmadığı için uzun 2-3 araç değiştirerek ancak evlerine varabildiklerini belirtmişti. Taksi ücretinin ise neredeyse YHT biletiyle eş değer olduğundan yakınan vatandaşlar yetkililerden sıkıntıyla ilgili çözüm beklediklerini gazetemize iletmişti. Haberimizin ardından Büyükşehir Belediyesi ekipleri ise konuyla ilgili çalışma başlattıklarını ve bunun neticesinde bölgeye yeni bir hat açmayı planladıklarını bildirdi.

GAZETEMİZE TEŞEKKÜR

Duyarlığımıza teşekkür eden Büyükşehir Belediyesi gazetemize şu cevabı gönderdi:
‘Söz konusu güzergâha servis verilebilmesi için saha ve planlama
çalışmaları başlatılmış olup bu çalışmalar sonuçlandırıldığında  yeni
bir hat açılması planlanmaktadır. Gazetenizin duyarlılığı için teşekkür ederiz’

Erkal ERDOĞAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.