GÜNÜ SAATİ YOK

GÜNÜ SAATİ YOK

Talatpaşa Bulvarı üzerindeki Opera Köprüsü’nden hemen sonra başlayan ve günün hiçbir saatinde eksilmeyen trafik vatandaşları bir hayli bunaltıyor.

Talatpaşa Bulvarı’nın Numune Hastanesi kısmındaki yolda günün her saatinde yoğun trafik oluşuyor. Talatpaşa Bulvarı üzerinde bulunan hastanelere gitmek için toplu taşımayı kullanan vatandaşlar isyan ediyor. Opera Köprüsü’nden geçince İbni Sina Hastanesi ışıklarına kadar oluşan araç kuyruğu günün her saatinde eksik olmuyor. Hastanelere gitmek için uzak semtlerden yola koyulan vatandaşlar yaklaşık 200 metre kala oluşan trafikten bunalıyor ve geç kalma telaşına kapılıyor.

DOLMUŞTAN İNİP YÜRÜYORLAR

Üzerinde birçok hastane bulunan Talatpaşa Bulvarı bu özelliği ile hasta ve hasta yakınlarının sıkça kullandığı alanlardan biri halini alıyor. Randevu alarak doktora gelen hastaların geç kalma telaşı toplu taşıma araçlarında dikkatlerden kaçmıyor. Dolmuşla hastaneye gelenlerden bazıları Opera Köprüsü’nden sonra araçtan inerek yürümeyi tercih ediyor. Araçlarla kitlenen yolu yürüyerek geçmeyi zaman açısından daha mantıklı bulan insanlar bu yönteme başvuruyor.

Günün her saatinde trafik çilesi bulunan Talatpaşa Bulvarı’nın hastanelerin olduğu bölümde en çok acil durumlardaki insanlar zarar görüyor. Hastaneye ulaşmaya çalışan veya hasta almaya yetişmek üzere yola çıkan ambulanslar ilerlemekte güçlük çekiyor. Opera Köprüsü’nden ışıklara kadar oluşan uzun araç kuyruğu içerisinde kendisine geçiş yolu bulmaya çalışan ambulansa sürücüler tarafından yol açılsa da oldukça zaman kaybı yaşanıyor.

HAKAN ŞAHİN/HABERVAKTİM

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.