Gözyaşından sevince

Gözyaşından sevince

Madde bağımlısı 23 yaşındaki oğlunu bu öldürücü zehirden kurtarmak için yıllarca mücadele veren anne D.K. 5 yılın sonunda amacına ulaştı. İçini gazetemize döken D.K. “Gözyaşlarım nihayet sevince dönüştü” dedi.  

Ankara Mamak’ta yaşayan madde bağımlısı 23 yaşındaki bir gencin annesi D.K. içini gazetemize gönderdiği bir yazı ile döktü. İsminin yayınlanmasını istemeyen D.K. 5 yıldır uyuşturucu kullanan oğlunu bu bataklıktan kurtarmak için defalarca mücadele etmelerine rağmen bir türlü bu zehirden uzaklaştıramadıklarını anlattı. Anne D.K.  gencecik evladının gözlerinin önünde erimesine dayanamadığını kaydetti. Oğlunu kurtarma girişimlerinin defalarca sonuçsuz kalmasına rağmen yılmadığını belirten D.K. uyuşturucuya savaş açan ve madde bağımlısı gençlerin kurtulması için büyük mücadeleler veren Dünya Çocuk ve Gençlik Derneği Başkanı Ercan Akpınar ile tanışmasının ardından hayatlarının değiştiğini anlattı. D.K. 5 yıldır zehrin elinden bir türlü kurtaramadığı oğlunun şu an Çorum’daki AMATEM’de tedavi gördüğünü ve madde kullanımını bıraktığını söyledi. 

ANCAK YAŞAYAN BİLİR

Oğlunu kurtarmak için yıllardır gecesini gündüzüne veren ve diğer uyuşturucu mağduru annelere ışık olan D.K.’nın muhabirimize içini döktüğü yazısı özetle şöyle: “Madde bağımlısı genç bir delikanlının annesiyim. Allah kimseyi evladıyla sınamasın bu çok zor bir durum ve bunu ancak yaşayan bilir. Benim oğlum 5 senedir madde bağımlısı gün geçtikçe de kullandığı maddenin dozunu artırdı. 23 yaşındaki gencecik evladınızın gözünüzün önünde her geçen gün erimesi bir anne için bu o kadar zor bir durum ki... Defalarca çaba gösterdik ama bir türlü oğlum kullandığı maddeden uzaklaşamadı ve ben her geçen gün daha da kötüye giden oğlum için hiçbir şey yapamamanın üzüntüsünü yaşıyordum. Sonra bir gün bir şey duydum. Biri var kurtulmak isteyen çocuklara yardım elini uzatıyor dediler ve sonunda bizde ulaştık bu yardım elini uzatan insanlara. Böyle bir iyilik yaptıkları için Allah bin kere razı olsun. Bizleri Dünya Çocuk ve Gençlik Derneği Başkanı Ercan Akpınar ile görüştürdüler. Kendisi de bize yardımcı oldu ve oğlum şu an tedavi için Çorum AMATEM’de yatıyor ve çok şükür uyuşturucuyu bıraktı diyebilirim. Allah’ın izniyle tamamıyla kurtulacak. Bizim için bu dönüm noktası oldu. Yıllardır oğlumun kurtulması için akıttığım gözyaşlarım nihayet sevince dönüştü. Başta bize yardım elini uzatan Akdere Polis Merkezi Amiri Önder komiser ve ekibine, yardım eden kişilere ve her türlü yardımını eksik etmeyen Ercan Akpınar başkanımıza çok teşekkür ederim. Allah sizlerden razı olsun.”

OSMAN AKDOĞAN

Gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.