Gözlemeci teyzeye çifte bayram

Gözlemeci teyzeye çifte bayram

Sincanlıların, belediyenin çadırında gözleme yapmasından tanıdığı Semra Göktaş, bayramda çifte mutluluk yaşayacak.

Gülten Şavran ve Semra Göktaş her ikisi de Sincan Belediyesi’nin kıl çadırında vatandaşlara Ramazan boyunca gözleme yaptı. Çocuklarının okul harçlıklarını buradan kazandığını belirten ikili lezzetin sırrını işi severek ve zevkle yapmaya bağlıyor. Semra teyze ise Tekirdağ’da asker olan oğlunun bayramda elini öpmeye geleceğini belirterek, ”Bu bayram benim için çifte sevinç olacak” diyor. Gülten teyze ise Afrin’de asker olan yeğeniyle yeni konuştuğunu belirterek, “Duygulandım ama vatan görevi kutsaldır. Dualarımız onlarla. Allah hepsine hayırlı tezkereler versin” dedi.

“TEKİRDAĞ’DAN ELİMİ ÖPMEYE GELECEK”

Semra Göktaş’ta arkadaşı Şavran sayesinde kıl çadırda işe girmiş. O da Ramazan Ayı boyunca Sincanlıları elleriyle açtığı gözlemeyle doyurdu. Gelenlere sevgimi kattım diyerek lezzetin sırrını söyledi. Tekirdağ’da 4 aydır asker olan oğlunun bayramda elini öpmeye geleceğini belirten Göktaş, Bu bayram benim için çifte mutluluk olacak dedi. Sözlerine şöyle devam eden Göktaş, “Ev hanımıyım mahalleden arkadaşım Gülten hanım sayesinde burada çalışmaya başladım. Ramazan boyunca gelenlere gözleme yaptım. Çok lezzetli diyenlere sevgimi katarak yaptım diyorum. Şükürler olsun bayrama eriştik benim aklım oğlumda. 4 aydır Tekirdağ’da. Bu bayram elimi öpmeye ziyarete gelecek benim için çifte bayram olacak. Allah tüm anneleri oğullarına kavuştursun. Hepsine hayırlı tezkereler olsun inşallah” ifadelerine yer verdi.

ÇOCUKLARIN HARÇILĞINI BURADAN ÇIKARDIM 

Karslı Gülten Şavran Ramazan boyunca kıl çadırda Sincanlıları yaptığı gözlemeyle doyurdu. Her akşam onun gözlemesi için sıraya girenler çadırdan hayli memnun ayrıldı. Şavran, yalnızca vatandaşları değil bazı zaman sanatçılardan, siyasilere kadar pek çok kişiyi de çadırda misafir etti. Gazetemize lezzetin sırrını ve duygularını paylaşan Gülten teyze şunları söyledi: 

“Ramazan boyunca burada çalıştım ve bu işi severek zevkle yapıyorum. Belediyemize ve AK Parti kadın kollarına çok teşekkür ederim. Ramazan’ı burada kazandığımızla rahatça çıkardık hepsinden Allah razı olsun. Çocuklarım var onları da zorluk yaşamadan buradan kazandığım sayesinde okula gönderdim. Sincan Tandoğan Mahallesi’nde oturuyorum. Mahallenin kadın kollarından sorumluyum. 
Benim de yeğenim Afrin’de asker. Onunla konuştuk biraz duygulandım. Allah hepsine yardım etsin ve hayırlı tezkereler nasip etsin ” diye konuştu.

Erkal ERDOĞAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.