Görüntü büyük tepki toplamıştı: Driftçilere ceza yağdı

Görüntü büyük tepki toplamıştı: Driftçilere ceza yağdı

Sincan Eğitim ve Araştırma Hastanesi çok katlı otoparkın en üst katında drift atan iki sürücüye toplam 96 bin 699 TL para cezası uygulandı.

Ankara’nın Sincan ilçesinde bulunan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin kapalı otoparkının en üst katında drift atılması gündeme bomba gibi düştü. Bir vatandaş tarafından kaydedilen görüntüde, 2 sürücü otomobiliyle hastane içinde drift atarken, olay yerinde 6 otomobilin ve 1 motosikletin olduğu görüldü.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA GELDİ

Ankara Valiliği tarafından yapılan açıklamada, emniyet ekiplerinin hastane kameralarını incelemesinin ardından araçların tespit edildiği ve iki sürücüye toplam 96 bin 699 TL para cezası uygulandığı belirtildi.

Valiliğin açıklaması şu şekilde:

"İlimiz Sincan Eğitim ve Araştırma Hastanesi çok katlı otoparkının en üst katında bulunan araçların drift attığı şeklinde sosyal medya üzerinden paylaşılan haberler üzerine; gerekli inceleme başlatılmış ve emniyet görevlilerimizce hastane kameraları incelenerek söz konusu drift yapan araç ve görüntülerden tespit edilen diğer iki araca Karayolları Trafik Kanunu uyarınca toplam 96 bin 699 TL idari para cezası uygulanmıştır. Otoparkın kameralarından kural ihlali yapan diğer araçların tespitine yönelik çalışmalar sürdürülmekte olup, şüpheli kişiler hakkında Cumhuriyet Başsavcılığımızca yasal işlemlere başlanılmıştır"

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.