Görev tamam sıra sökümde

Görev tamam sıra sökümde

Yaklaşık 2 aydır tekerleklerini demokrasi için döndüren seçim araçları Pazar gününün ardından parka çekildi. Üzerlerinde bulunan parti afişlerinin sökülmeye başlamasıyla araçlar eski görünümüne dönmeye başladı.

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimlerinde en çok mesai yapanlardan biri de seçim araçlarıydı. Seçim süresince yollarda binlerce kilometre yapan araçlar bağlı oldukları partilerin propagandasını yapmıştı. Seçimlerin geride kalmasıyla araçlar Pursaklar’da üzerinde ki kaplamalar sökülerek eski görünümüne kavuşmaya başladı. Kamyonetlerin sökümü kısa sürede gerçekleşirken otobüs kaplamalarının çıkarılması hayli zaman aldı. 

LASTİKLER SEÇİM İÇİN DÖNMÜŞTÜ

18 Nisan’da açıklanan 24 Haziran seçim kararının ardından yollara düşen seçim araçları yaklaşık 2 aydır aralıksız mesai yaptı. Temsil ettikleri partiler için binlerce kilometre yol alan araçlar belki de seçimin en çok çalışanlarıydı. Tekerlekleri demokrasi için dönen otobüsler, kamyonetler Pazar günü seçimlerin tamamlanmasının ardından parka çekildi. Ankara Pursaklar’da üzerlerine giydirilen dış kaplamaların sökülmeye başlamasıyla da eski görünümlerine kavuşmaya başladılar. Kamyonetlerin söküm işlemi kısa sürede biterken otobüs giydirmelerinin sökülmesi uzun saatler aldı. 

Erkal ERDOĞAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.