Gönüller yeşersin

Gönüller yeşersin

Bağlum'da Gönül Belediyeciliği kapsamında Yeşil Gün Projesi açılışında konuşan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, " Hedefimiz vatandaşımızın gönüllerine girmek" dedi.

Keçiören Belediyesi'nin 'Gönül Belediyeciliği' kapsamında Keçiörenlilere sunduğu 'Yeşil Gün Projesi' Bağlum'da bir dizi etkinlikle başladı. Çevre, altyapı ve sosyal belediyecilik alanında yapılacak çalışmalara 300 personelin yani sıra Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak da bizzat katıldı. Başkan Ak, asfalt atıp ağaç dikimine katıldı. Daha sonra sokak süpüren Ak, yaşlı ve engelli ziyaretinde bulundu.

YEŞİL GÜN PROJESİ

Yeşil Gün Projesi mahallelerin peyzaj, asfalt yol bakımı, çevre düzenlemesi ve bakım onarımını kapsıyor. Sosyal ve psikolojik olarak da vatandaşlara destek içeren projede çocuklar içinde panayır alanları kurularak keyifli dakikalar geçimi sağlanıyor. Ayrıca çocuklara proje kapsamında temizlik yaptırılarak çevre bilinci aşılanıyor.

TÜM KEÇİÖREN'DE YAPILACAK

Etkinlikte konuşma yapan Başkan Ak hedeflerinin öncelikle gönüllere hitap eden belediyecilik olduğunu belirterek, "Bugün ilk adımı Bağlum'da gerçekleştiriyoruz. İnşallah Keçiören'in her bölgesinde bunu yapacağız. Bir günümüzü yeşile çevreye ayırmak için bir etkinlik yapıyoruz. Burada en önemli konu gönül belediyeciliği. Yollar kaldırımlar inşaatlar yapılıyor ancak insanların gönlüne giremiyorsak bir anlamı yok. Onun için biz gönüllere girmek istiyoruz. Çocuklarımızı hastalarımızı ziyaret etmek ailelerimizi ziyaret etmek çay içmek istiyoruz. Bir evi ziyaret ettiğinizde çayını içtiğinizde o hiç unutulmuyor. Çokça ev ziyaret edeceğiz bu gönül belediyeciliğini bugün başlatacağız" ifadelerini kullandı.

Erkal ERDOĞAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.