Gölbaşı'nda bir hattat, aday adaylığını açıkladı

Gölbaşı'nda bir hattat, aday adaylığını açıkladı

AK Parti’den Gölbaşı Belediye Başkanı aday adaylığını açıklayan Hattat Bekir Er, siyasete renk katmak ve sürekli halkın gönlüne dokunup halka en iyi şekilde hizmet için görev almak istediğini belirtti.

AK Parti’den Gölbaşı Belediye Başkanı aday adaylığını açıklayan 30 yıllık hattat Bekir Er, gazetemize çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Er, Başkent’in en önemli ilçelerinden biri olan Gölbaşı için, yeni dönemde partisi tarafından görev verildiği taktirde ilçeyi en iyi şekilde yöneteceğini belirtti. 

DİĞER ADAY ADAYLARINDAN ÇOK DAHA İDDİALI 

Sanatçı yönünün yanında yerel yönetimler konusuna da uzak olmadığının altını çizen Bekir Er, “Kırıkkale Üniversitesi Mahalli İdareler Bölümü’nü bitirdim. 30 yıldır Hattatlık yapmama rağmen ne siyasetten ne de yerel yönetimden uzak kaldım. İddia ediyorum ki diğer aday adayı arkadaşlardan çok farklı projelere sahibim. Memleketim olan Gölbaşı’na çok iyi bir şekilde hizmet edebilirim. Benim çok farklı projelerim var, bunların hepsinin de ayağı yere basıyor” dedi. 

RAHATIMI BOZACAĞIM…

Yerel yönetimler ile sanatçılık konusundaki tecrübelerini harmanlayıp Gölbaşı’nı farklı bir çehreye büründüreceğini iddia eden Bekir Er, “Gölbaşı hizmet edilebilecek bir potansiyele sahip, görüyorum ki iyi bir hizmet ihtiyacı da var, potansiyeli de var. Gölbaşı’na çok güzel bir hizmet yapabilirim diye düşünüyorum. Beni ne o makam ne de o koltuk cezbediyor ben şimdiki rahatımı bozuk, emek verip Gölbaşı’nda iyi işler yapmak istiyorum. Özellikle tarım ve Mogan Gölü üzerine çok ilginç projelerim var. Allah nasip eder de belediye başkanı olursam Mogan Gölü’nü su sporlarının ve turizmin Ankara’daki merkezi haline getireceğim” diye konuştu.

Er, Gölbaşı’ndaki devasa tarım alanları hakkında da projelerinin olduğunu kaydetti. 

dsc_0261-002.jpg

İDARECİLİK DEĞİL YÖNETİCİLİK YAPACAĞIM

Belediye başkanı olduğu taktirde koltuğunda değil de empati yapmak ve sorunları alanda tespit etmek için sürekli sahada olacağını anlatan Er, “Allah bana nasip eder de belediye başkanı olursam beni ya bir parkta çocuklarla oynarken, ya kahvehanede vatandaşla sohbet ederken, ya da bir gün sokak temizlik görevlilerimizin yanında elimde süpürge ile çalışırken görebilirsiniz.  Onlarla iç içe olmazsanız onların zorluğunu bilemezseniz. Çünkü böyle olması lazım empati yapmak lazım ki kim ne düşünüyor ancak böyle görebilirsiniz. Eğer ki koltuklarda oturup halkın içine girmezseniz, insanların ne düşündüğünü bilemezsiniz. O zaman ne halk size ulaşır ne de siz halka ulaşırsınız. Siz o zaman yöneticilik değil idarecilik yapmış olursunuz ki ben yöneticilik yapmak istiyorum” şeklinde konuştu. 

KRİTİK NOKTADA OLAN BİR İLÇE

Gölbaşı’nın kritik bir noktaya sahip olduğunu da belirten Bekir Er, “İlçemizin ne kadar kritik olduğu 15 Temmuz hain darbe girişiminde de iyice gördük. Dikkat ederseniz FETÖ’cü hainlerin ilk bombaladığı yerler buradaki devlet kurumlarıydı. Bu kurumlarımızla da sürekli irtibat halinde olacağım” dedi.  

DEV HAT TABLOSUNU CUMHURBAŞKANI’NA HEDİYE ETTİ 

15 Temmuz FETÖ hain darbe girişiminin püskürtülmesi üzerine ve o geceki kahramanlığa binaen, İstiklal Marşı’nı 2.5 metre boyundaki dev bir tabloya hat ile işlediğini anlatan Bekir Er, “O karanlık geceye, o gecedeki kahramanlığa şahit oldum ve o gece Allah’a dua ettim. Bu darbe girişimini atlatırsak büyük bir İstiklal Marşı yazmaya yemin etmiştim. 2.5 metre boyunda 2 metre eninde bir İstiklal Marşı yazdım. Bu eserin en çok Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne yakışacağını düşünerek Külliye’ye gönderdim. Şu an Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a takdim edilmek üzere eserim bekliyor. Tören yapılacağını  duydum” ifadelerini kullandı.  

OSMAN AKDOĞAN/ HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum