Geri sayım sürüyor: Dev festival 9 Temmuz'da

Geri sayım sürüyor: Dev festival 9 Temmuz'da

Başkent Gençlik Meclisi’nin 9 Temmuz'da TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde gerçekleştireceği büyük festival için geri sayım sürüyor.

Ankara Kent Konseyi'ne bağlı Başkent Gençlik Meclisi, Entelektüel Gelişim Topluluğu ve Mezunlar Derneği Öğrenci Topluluğu'nun iş birliğiyle düzenlenen geleneksel Gençlik Festivali, 9 Temmuz'da Tobb Etü'nün Orta Çim Alanı'nda gerçekleştirilecek.

Festivalde eğlenceli oyunlar, ödüllü yarışmalar, film gösterimleri, müzik grupları ve DJ performansları yer alacak. Başkent Gençlik Meclisi, gençlerin sosyalleşmesini ve yaşama aktif katılımlarını teşvik etmeyi amaçlarken festivale katılmak için belirtilen tek şart ise genç olmak.

ogrenci-gosunden-eski-festivallerden.jpg

GENÇLİK FESTİVALİ BAŞLIYOR

Başkent Gençlik Meclisi, Entelektüel Gelişim Topluluğu ve Mezunlar Derneği Öğrenci Topluluğu iş birliği ile düzenlenen geleneksel Gençlik Festivali, 9 Temmuz'da gerçekleşecek. Etkinlik gençlerin katılımını artırmayı hedefleyen eğlenceli oyunlar, ödüllü yarışmalar, film gösterimleri, müzik grupları ve DJ performansları ile yılın en coşkulu etkinliklerinden biri olmayı amaçlıyor.

bu-o-festival.jpg

EĞLENCELİ ETKİNLİKLER

Tobb Etü Orta Çim Alan'da yapılacak olan festival ve film gösterimi için puf minderler kullanılacak. Gençler, açık hava sineması eşliğinde keyifli vakit geçirme fırsatına sahip olacak. Bunun yanı sıra etkinlikte yer alan ödüllü yarışmalar ve eğlenceli oyunlarla gençler hem rekabetin hem de eğlencenin tadını çıkaracak. Müzik grupları ve DJ performansları da etkinliğe ritim katacak.

baskent-genclik-meclisi.jpg

GENÇLİK MECLİSİ'NİN ROLÜ

Ankara Kent Konseyi bünyesinde kurulan Başkent Gençlik Meclisi, gençlerin yaşama aktif katılımını teşvik eden bir sivil oluşum olarak dikkat çekiyor. Sanat ve spor faaliyetleriyle sınırlı kalmayan Meclis, gençlerin yaşamın her alanında aktif olmasını sağlayacak projeler üretiyor ve bu projelere destek veriyor. Gençlik Festivali de bu kapsamda gerçekleştirilen etkinliklerden biri olup, gençlerin bir araya gelerek sosyalleşmesini ve kendilerini ifade etmelerini sağlamak amacıyla düzenleniyor.

Kaynak:İlk Sayfa gazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.