Gençlik Parkı’na giriş ücretli oldu: Jeton zamlandı

Gençlik Parkı’na giriş ücretli oldu: Jeton zamlandı

Ankara’nın eğlence merkezlerinden biri olan Gençlik Parkı’nda sezon açıldı. Luna Park’a giriş ücreti geldi ve jeton fiyatları zamlandı.

Ankara’da sıcaklıkların 30 dereceyi aşmasının ardından vatandaşlar soluğu park ve bahçelerde almaya başladı. Başkentin sembol noktalarından biri olan Gençlik Parkı’nda da havaların ısınmasıyla birlikte sezon açıldı.

genclik-parki.jpg

JETON ZAMLANDI

Hafta içi sessizliğin hâkim olduğu, hafta sonu yoğunluğun yaşandığı Gençlik Parkı’ndaki oyun alanına giriş ücreti ve jeton fiyatı zamlandı.

giris-ucreti.jpg

Luna Park’a girmek isteyen vatandaşların ödemesi gereken ücrete de yeni sezonda zam yapıldı. Geçtiğimiz yıllarda ücretsiz olan giriş ücreti, bu sezon kişi başı 10 TL olarak belirlendi.

jeton.jpg

İçerideki eğlence aletleri ve oyuncuklara biniş için kullanılan jetonların fiyatında da artışa gidildi. Geçtiğimiz yıl 35 ile 50 TL arasında değişen jeton fiyatı bu yıl 60 TL’ye yükseldi.

Gençlik Parkı'na giden vatandaşlar, saat 13.30 ile 22.30 arasında Luna Park'a giriş yapabiliyor.

genclik.jpg

YAZA HAZIRLIK ÇALIŞMALARI

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Gençlik Parkı’nda yaza hazırlık çalışmalarına da devam ediyor. Parkın içindeki havuzdaki suyu boşaltan ekipler, temizleme çalışmalarını sürdürüyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.