Gençlere Proje Desteği

Gençlere Proje Desteği

Gençlerin projelerine her sene olduğu gibi 2017 yılında da destek verecek olan Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek Programına yönelik bilgilendirme toplantısını gerçekleştirdi.

 

 

UĞUR ÖĞÜT / HABERVAKTİM

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın yoğun ilgi gören ve yüzlerce projenin hayata geçmesini sağlayan Gençlik Projeleri Destek Programına yönelik bilgilendirme toplantısı Ankara’da yapıldı.

BAŞVURU 16 ARALIĞA KADAR

Gençlik ve Spor Bakanlığınca Gençlik Projeleri Destek programı çerçevesinde 2016-I Özel Çağrı (DAP ve GAP) çerçevesinde Doğu Anadolu Projesi ve Güneydoğu Anadolu Projesi kapsamındaki illerde, 2016-II Genel Çağrı çerçevesinde Türkiye genelinde uygulanacak projelerin desteklenmesi için 15 Aralık 2016 tarihinde proje destek çağrısına çıkılmıştı. Söz konusu çağrı kapsamında proje teklifi alınmaya 01 Aralık 2016 tarihinde başlanacak. Teklif süreci 16 Aralık’a kadar devam edecek.

STK TEMSİLCİLERİNE BİLGİ VERİLDİ

Bilgilendirme Toplantısı ile proje teklif çağrısı öncesinde sivil toplum kuruluşlarına Gençlik Projeleri Destek Programı ile 2016 Çağrı Dönemi hakkında kapsamlı bilgi verilerek, daha nitelikli proje tekliflerinin gelmesinin sağlanması amaçlandı. Toplantıya katılan sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri uygulamadan duydukları memnuniyeti belirterek, teklif süreci öncesinde yapılan bilgilendirmenin kendileri açısından yol gösterici olduğunu vurguladılar.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.