Genç Kızları Dolgun Ücretle Kandırıyor Fuhşa Zorluyorlar

Genç Kızları Dolgun Ücretle Kandırıyor Fuhşa Zorluyorlar

Masaj salonlarının 'çocuk köleleri' gazete, internet ve radyo ilanlarıyla fuhuş çeteleri tarafından avlanıyor. Genç kızları dolgun ücretle kandıran sözde masaj salonları, uyuşturucuya alıştırdıkları gençleri özel müşterilere servis ediyor.

 

UĞUR ÖĞÜT / HABERVAKTİM

 

Masaj salonları adı altında Ankara’da fuhuş yaptıran çeteler genç kızları ilanlar üzerinden avlıyor. Gazete, internet ve radyoya ilan veren fuhuş çeteleri dolgun ücret verileceğini belirterek özellikle genç kızları hedef alıyor. Dolgun ücretle vaadiyle özellikle genç kızları kandıran çeteler uyuşturucuya alıştırdıkları gençleri fuhuş yaptırmaya zorluyor. 

GÜNLÜK KİRALIK EVLERİ KULLLANIYORLAR

Masaj salonu adı altında Ankara’da fuhuş yaptıran çeteler genç kızları ilanlardan avlıyor. İnternetten, gazeteden ve radyodan ilan veren sözde masaj salonları denetimlerden uzak kalmak için de devamlı günlük kiralık ev değiştiriyor. Yaklaşık 10 gün önce emniyet ekipleri tarafından 20 adrese baskın yapılarak gerçekleştirilen operasyonda yaşları 18'den küçük çocuklar masaj salonu adı altında fuhuş yaptıran çetelerin elinden alındı.

TÜRKİYE’NİN BAŞKENTİNDE REZALET

Muhabirimiz gazetede bulunan ‘dolgun ücretle masöz aranıyor” yazılı ilanları aradı ve hemen hemen hepsinden de aynı cevapları aldı. “Dolgun ücret veriyoruz, genç bayan arıyoruz” şeklinde cevap verilen telefonlar ile genç kızlar masaj salonlarına davet ediliyor. Aynı şekilde internet üzerinden ve radyo üzerinden de ilanlar verilmiş durumda. Emniyet güçlerine bu haber aracılıyla çağrıda bulunuyoruz, ilanları inceleyin ve Türkiye’nin Başkentinde yaşanan bu rezalete dur deyin.     

TUZAK İLANLA KURULUYOR

“Yaz kış açık olan, yoğun iş temposunda çalışabilecek, deneyimli veya yetiştirilmek üzere masaj yapabilecek bayanlar, bayan keseciler alınacaktır. 4000TL maaş+ prim+ SSK+ kalacak yer+ yemek” şeklinde verilen ilanlar herkesin büfelerden alabileceği ulusal gazetelere veriliyor. Ayrıca internette bulunan yaygın iş ilanı sitelerinde de yer alan ilanlarla adeta genç kızlara tuzak kuruluyor. Verilen ilanlara gazete alabilen ve internete girebilen bütün gençler ulaşabilir, yetkililer önlem almazsa gençlerin hayatları kararmaya devam edecek.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.