Gazi Şahin’den dönüşüm hedefi

Gazi Şahin’den dönüşüm hedefi

Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, kentsel dönüşüm kapsamında ilçeye 3 bin konut, 400 dükkan ve 7 sosyal donatı yapmayı hedefliyor.

Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, kentsel gelişim ve dönüşüm projeleri kapsamında 3 bin konut, 400 dükkan ve 7 sosyal donatı yapmayı hedeflediklerini belirterek, "Biz Elmadağ Belediyesi olarak orta ve uzun vadeli projelerle ikinci dönemin sonlarına yaklaştık. Ama çalışmalarımıza hiç ara vermedik. Hedeflerimizi ve planlarımızı birer birer gerçekleştirdik. Uzun vadede ilçemizin en az 100 yılını düşünerek projelerimizi planladık ve çalışmalara başladık." diye konuştu.

VAKALAR AZALIYOR

Şahin ilçedeki asayişe yönelik çalışmalarla ilgili ise, "2009 yılından bugüne kadar alkol kullanımı, cinayet, boşanma ve buna benzer toplumsal olaylarda sürekli bir azalma oldu. Bu, günden güne azalmaya da devam ediyor. Belediyeciliğin en büyük sorumluluğu olan toplumsal huzuru sağlama görevini en iyi şekilde yerine getirdiğimiz kanaatindeyim" ifadelerini kullandı.
Öte yandan Başkan Şahin, erken seçim kararını sevinçle karşıladıklarını ve 24 Haziran'da güzel bir sonuç beklediklerini söyledi. 

Feyzullah DOĞRU/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.