Gazetemize teşekkür

Gazetemize teşekkür

Celal Bayar Bulvarı üzerinde bulunan yeşil alanın kirliliğine ilişkin haberimizin ardından, Büyükşehir Belediyesi söz konusu parkı temizledi ve konuyu gündeme getirdiğimiz için gazetemize teşekkür etti.

‘Bakım Çağrısı’ manşeti ile gazetemizin 2 Temmuz tarihli sayısında gündeme getirdiğimiz Celal Bayar Bulvarı üzerinde bulunan yeşil alan temizlendi. Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, söz konusu alanda gerekli incelemeleri başlatarak temizlik çalışması yaptı. Çalışmaların ardından objektiflerimize yansıyan karelerde ise alanın kirlilikten arındığı ve doğal görünümüne kavuştuğu görüldü.

KİRLİLİK SORUNUNA DEĞİNMİŞTİK 

Vatandaşlar söz konusu yeşil alanda etrafın tamamen kırılmış cam şişeler ve yiyecek artıklarıyla kaplı olduğunu ve görüntünün şehrin merkezi noktasına yakışmadığını belirtmişti. Hastane yakınında bulunan bu alanda alkol şişelerinin ve kirliliğin de kabul edilemez olduğunu söyleyen vatandaşlar uzun süredir bakım yapılmadığını belirterek yetkililerin duruma müdahale etmesini gazetemize iletmişti. Haberimizin ardından Büyükşehir Belediyesi ekipleri gerekli çalışmaları yaparak çöple kaplı havuzu temizledi. 

GAZETEMİZE TEŞEKKÜR 

Vatandaşların ve gazetemizin duyarlılığı için teşekkür eden Büyükşehir Belediyesi gazetemize şu cevabı gönderdi:
‘22.06.2016 tarihinde hızlı tren projesinden dolayı havuzun kaldırılması istenmiştir. Bu sebeple havuzun sistemi sökülerek havuz mahal alanından çıkarılmıştır. Şu an gerekli temizlik yapılmıştır. Gazetenizin duyarlılığı için teşekkür ederiz.’ 

Erkal ERDOĞAN/HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.