Gazetemize BİR ÖDÜL DAHA 

Gazetemize BİR ÖDÜL DAHA 

TÜSİAV Verimlilik Platformu tarafından her yıl düzenlenen "Verimlilik Ödülleri"nin bu yıl ki sahipleri belli oldu. Günden güne büyüyen Habervaktim'in, "En Verimli Yerel Gazete" ödülüne layık görüldüğü açıklandı. Ödül töreni 25 Nisan'da yapılacak.

Türk Sanayici İş Adamları Vakfı'na bağlı (TÜSİAV) Verimlilik Platformu tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen "Verimlilik Ödülleri" sahipleri belli oldu. 2017 yılı En Verimliler Ödülleri'ne günden güne büyüyen gazetemiz Habervaktim de layık görüldü. Ödüllere layık görülen kurum, kuruluş ve kişiler, usta gazeteciler ve bilim adamlarından oluşan tecrübeli bir jüri tarafından belirlendi. Ödül töreni ise 25 Nisan  Salı günü TİSK (Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu) Toplantı Salonu’nda saat 19.00'da yapılacak.

TÜSİAV Başkan Vekili Yılmaz Doğan ile TÜSİAV Verimlilik Platformu Başkanı Kutlu Tamay 2017 yılı En Verimliler Ödülleri alan kurum, kuruluş ve kişilerin isimlerini açıkladı. Ödüle layık görülenlerin listesi şöyle: 

MEDYA ALANINDA

En Verimli Yerel Gazete "Haber Vaktim Gazetesi"  Osman Akdoğan, En Verimli PR Ajansı "CAB Medya" Cengiz Ural, En Verimli Ticari Haber Gazetesi "Ticari Hayat Gazetesi" Mehmet Göktürk, En Verimli Sosyal Haber Ağı "Businessankara.com" Tolga Özek.

EĞİTİM VE İŞ DÜNYASI ALANINDA

En Verimli Eğitim Kurumu "Ankara Üniversitesi" ödülü Rektör Prof. Dr. Erkan İbiş'e,  En Verimli Sivil Toplum Kuruluşu "TİSK" Genel Sekreteri Bülent Pirler’e, En Verimli Sağlık Kuruluşu ödülü "Güven Hastanesi"ne, En Verimli İşadamı Ödülü E-BERK A.Ş Özgür Savaş Özüdoğru’ya, En Verimli İşkadını ödülü Solita Güzellik İpek Tansel Uzunyol’a, En Verimli Firma ödülü ISISO Osman Zeki Sırcan’a, En Verimli Profesyonel Yönetici Ödülü SAMSUNG Erdem Erkul’a, En Verimli Denetim Firması ödülü Serkan Kumdakçı’ya, En Verimli Erkek İşçi ödülü Yener SAN LTD. ŞTİ Yusuf Sollar’a, En Verimli Kadın İşçi Ödülü Yener SAN. LTD.ŞTİ Elif Bingöl’e. 

VELİ SARITOPRAK ÖZEL ÖDÜLÜ

Ayrıca HHB EXPO Şule Dayangaç, ASO Başkanı Nurettin Özdebir, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Cumhurbaşkanlığı Harekat Merkezi Sanayi Bakanlığı temsilcisi Dursun Balkan, HHB EXPO Şule Dayangaç ve Dentafine - Dr. Semih Süreyya Yazıcı ise "Veli Sarıtoprak Özel Ödülü"ne layık görülen isimler oldu.

EN İYİ YEREL GAZETE ÖDÜLÜNÜ DE ALMIŞTIK

Günden güne büyüyen Habervaktim Gazetesi, Memur-Sen'e bağlı Bem-Bir-Sen tarafından geçtiğimiz Ocak ayında 7. kez düzenlenen "İbrahim Keresteci Basın Ödülleri" töreninde "En İyi Yerel Gazete" dalında ödüle layık görülmüştü. Ödülü başarılı muhabirimiz Osman Akdoğan, ödülü Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Recayi Karslı'nın elinden almıştı.  

OSMAN AKDOĞAN / HABERVAKTİM-


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.