Galatasaraylı taraftarlar çıldırdı: “Yine gol yedik galiba”

Beşiktaş'ın Süper Kupa finalinde Galatasaray'ı 5-0 mağlup ettiği derbi maçının ardından, taraftarlar sosyal medyada yaratıcılıklarını konuşturdu. Maçın en unutulmaz anı ise maç bitmeden stattan ayrılan bir gencin ‘gol’ sesine verdiği tepki oldu.

Bedirhan Şahin / ÖZEL Türk futbolunun en büyük derbilerinden biri olan Beşiktaş-Galatasaray karşılaşması Süper Kupa Finali ile izleyici karşısına çıktı. Beşiktaş’ın tarihi bir farkla rakibini yenerek kupaya uzandığı karşılaşma, sahada olduğu kadar sosyal medyada da heyecan yarattı. Maçın bitiminden hemen sonra, her iki takımın taraftarları sosyal medya platformlarında mizahi paylaşımlar yapmaya başladı. Sosyal medyada en çok konuşulan konu ise; maç bitmeden stattan ayrılan Galatasaraylı bir gencin stadın önünde yaptığı röportaj sırasında gelen ‘gol’ sesine verdiği tepki oldu. Cimbomlu genç, “Yine gol yedik galiba” dedi.

GOL ANLARI VE TEKNİK DİREKTÖRLER HEDEFTE

Özellikle Beşiktaş'ın attığı goller ve Galatasaray'ın ortaya koyduğu futbol, capslerin ana konusu oldu. Teknik direktörler Giovanni van Bronckhorst ve Okan Buruk'un maç sırasındaki mimikleri ve hareketleri de taraftarların yaratıcılığını tetikledi. Bir kullanıcının "Buruk'un soyunma odası konuşması" başlıklı caps'i binlerce beğeni aldı.

FUTBOLCULAR DA UNUTULMADI

Maçta öne çıkan futbolcular da capslerde kendilerine yer buldu. Beşiktaş'ın gol atan oyuncuları "süper kahraman" temalı görsellerde resmedilirken, Galatasaray'ın dünyaca ünlü yıldız futbolcusu Icardi ise "kayıp aranıyor" afişlerinde yer aldı.

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar