Galatasaray, İspanyol sol beki kadrosuna katıyor

Galatasaray, İspanyol sol beki kadrosuna katıyor

Atletico Madrid'in 28 yaşındaki sol beki Javi Galan'ın, Galatasaray'a kiralık olarak transfer olacağı bildirildi.

Galatasaray, savunma hattını güçlendirmek adına önemli bir hamle yaparak İspanyol sol bek Javi Galan'ı kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Atletico Madrid'de forma şansı bulamayan 28 yaşındaki oyuncunun, İstanbul ekibine kiralık olarak transfer olacağı açıklandı.

Todofichajes'in haberine göre, Atletico Madrid'den kiralık olarak gelecek olan Galan'ın sözleşmesinde zorunlu olmayan bir satın alma opsiyonu bulunuyor.

SİMEONE ONU TERCİH ETMEDİ

Javi Galan, 2023 yazında gösterdiği performansla Celta Vigo'dan Atletico Madrid'e transfer olmuştu. Ancak teknik direktör Diego Pablo Simeone'nin tercihleri doğrultusunda ilk 11'de düzenli olarak forma şansı bulamadı. Geçtiğimiz sezonu Real Sociedad'da kiralık olarak geçiren 28 yaşındaki futbolcu, kariyerinde yeni bir sayfa açmak için Galatasaray'ı tercih etti.

JAVİ GALAN KİMDİR?

19 Kasım 1994 doğumlu olan Javi Galan, kariyerine Badajoz'da başladı. Daha sonra sırasıyla Cordoba, Huesca ve Celta Vigo formalarını giyen İspanyol sol bek, özellikle Celta Vigo'daki performansıyla dikkatleri üzerine çekmişti.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.