Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz: Ankaralıyım

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz: Ankaralıyım

Galatasaray SK Başkanı Mustafa Cengiz Ankara’nın kendisindeki önemine değinerek, “Gençliğim ve en uzun yıllarım burada geçti. Cebeci, Emek, Tunalı çocuğuyum. Ankaralı olmak çok farklı bir duygudur” dedi.

Galatasaray SK Başkanı Mustafa Cengiz Ankara’nın kendisindeki önemine değinerek, “Gençliğim ve en uzun yıllarım burada geçti. Cebeci, Emek, Tunalı çocuğuyum. Ankaralı olmak çok farklı bir duygudur” dedi.

Ankara Galatasaraylı Yönetici ve İş Adamları Derneği, Galatasaray Business Network etkinliği düzenledi. Etkinlikte Ankaralılarla buluşan Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Ankara’nın kendisindeki önemine değinerek, “Antep doğumluyum ama Ankara’da büyüdüm. Gençliğim ve ömrümün en uzun yılları burada geçti. Cebeci, Emek, Tunalı çocuğuyum. Ankaralı olmak çok farklı bir duygu. Bunu ancak uzun yıllar burada yaşayanlar, Ankara’nın ekmeğini yeyip suyunu içenler bilir. Ne mutlu bize ki biz o ekmeği yedik o suyu içtik” dedi.

galatasaray-baskani-mustafa-cengiz-nereli,-mustafa-cengizin-memleketi,-galatasaray,-mustafa-cengiz,-ankarali-mi-,ankara-galatasarayli-yonetici-ve-is-adamlari-dernegi,-galatasaray-business-network-etkinligi-2-003.jpg

BİRÇOK SİYASİ VE BÜROKRAT KATILDI

JW Mariott Hotel’de düzenlenen etkinliğe Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Başkan Yardımcısı Yusuf Günay,  AGS Başkanı Özgür Bayraktar, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran ve Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir katıldı.

GURURUNU YAŞIYORUZ

Programın açılış konuşmasını yapan 1905 AGS Başkanı Özgür Bayraktar, Ankara'da sevdası Galatasaray olan yönetici ve iş insanlarını bir araya getirmenin gururunu yaşadığını belirtti. Galatasaray'ın 113 yıllık kültürüyle kazanılan "terbiyeye" vurgu yapan Bayraktar, "Sadakat ve bağlılık ile kaynaşmayı sağlayıp mevcudiyet şuurunu artırdık" dedi.

galatasaray-baskani-mustafa-cengiz-nereli,-mustafa-cengizin-memleketi,-galatasaray,-mustafa-cengiz,-ankarali-mi-,ankara-galatasarayli-yonetici-ve-is-adamlari-dernegi,-galatasaray-business-network-etkinligi-3-001.jpg

CEBECİ, EMEK, TUNALI ÇOCUĞUYUM

Bayraktar'ın konuşmasının ardından kürsüye çıkan Başkan Mustafa Cengiz, Ankara'nın kendisindeki önemine değinerek, “Ben Antep doğumluyum ama Ankara’da büyüdüm. Cebeci, Emek, Tunalı çocuğuyum. Ben Ankara’ya gelişi seviyorum. Çünkü ben Ankaralıyım. En uzun yıllarım burada geçti, gençliğim burada geçti. Ankaralı olmak çok farklı bir duygu. Bunu ancak uzun yıllar yaşayanlar, Ankara’nın ekmeğini yeyip suyunu içenler bilir. Ne mutlu bize ki biz o ekmeği yedik o suyu içtik” dedi.

ŞANLI YÜRÜYÜŞÜN NEFERLERİ

Programa katılanlara "şanlı yürüyüşün neferi oldukları" için teşekkür eden Cengiz, üyelerin verdiği sinerji ve maddi gücün önemine vurgu yaptı. Cengiz, "“Sizin burada Galatasaraylı olmanın beş ana şartından ilk üçünü gerçekleştirdiğinizi görüyoruz. Nedir onlar? Ait olma hissi, sahiplenme hissi, sadaka. Bizim üzerimize düşen görev ise sizlere vefa göstermek ve teşekkür etmektir. Zamanınızı ayırdınız, buraya geldiniz. Bir şanlı yürüyüşün sinerjisi oldunuz, maddi gücü oldunuz. Sizlerden en ufak olumsuzluk görseydik, destek görmeseydik asla beraber yürüyemezdik. UEFA'da CAS'ta bu kadar yürekten bu kadar güçlü savunamazdık" diye konuştu.

galatasaray-baskani-mustafa-cengiz-nereli,-mustafa-cengizin-memleketi,-galatasaray,-mustafa-cengiz,-ankarali-mi3.jpg

ÜYELERDEN ALDIĞIMIZ GÜÇLE YÜRÜYÜŞE DEVAM EDİYORUZ

Engellere rağmen üyelerden aldıkları güçle yürüyüşü devam ettirdiklerini belirten Cengiz, "Elde ettiğimiz elde edeceğimiz başarılar sizler gibi görünmeyen kahramanların eseridir. Eğer sizin gözlerinizdeki o pırıltıyı görmezsek çok samimi söylüyorum bu işten başarılı çıkamayız. Ne mutlu ki bana sizleri temsil ediyorum" ifadelerini kullandı.

Emrah Özcan / HABERVAKTİM

Gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.