Galatasaray Antalyaspor'a konuk oluyor: İşte muhtemel 11!

Galatasaray Antalyaspor'a konuk oluyor: İşte muhtemel 11!

Trendyol Süper Lig'de zirvede yer alan Galatasaray, Antalyaspor karşısında 9. haftada kritik bir maça çıkıyor. Sarı-kırmızılılar, bu mücadelede 3 puan alarak liderliğini sürdürmek istiyor. İşte muhtemel 11!

Trendyol Süper Lig'de zirvede yer alan Galatasaray, Antalyaspor karşısında 9. haftada kritik bir maça çıkıyor. Sarı-kırmızılılar, bu mücadelede 3 puan alarak liderliğini sürdürmek istiyor. İşte muhtemel 11!

Yeni sezonda hem Avrupa’da hem de ligde başarı hedefleyen Galatasaray, Antalyaspor mücadelesiyle yeni bir rekorun sahibi olmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılılar, Antalyaspor karşısında kazanması durumunda lig tarihindeki en uzun deplasman serisi rekorunun yeni sahibi olacak. Galatasaray’ın teknik direktörü Okan Buruk, Elazığ, Akhisarspor, Rizespor, Başakşehir ve sarı-kırmızılıların başında Antalyaspor’a 12 kez rakip olurken hiç mağlubiyet yaşamadı. Galatasaray ligde önümüzdeki hafta Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Kaan Ayhan, Antalyaspor mücadelesinde sarı kart görmesi durumunda derbide cezalı duruma düşecek. Peki Antalyaspor - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmanın detayları…

ANTALYASPOR - GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN?

Corendon Airlines Park Antalya Stadyumu’nda oynanacak Antalyaspor - Galatasaray mücadelesinde Ali Şansalan düdük çalacak.

Mücadele 19 Ekim cumartesi günü saat 19:00’da başlarken karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

GALATASARAY 9 MAÇTIR YENİLMİYOR

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'deki yenilmezlik serisini 9 maça çıkardı.

Ligde son yenilgisini geçen sezonun 37. haftasında sahasında Fenerbahçe karşısında yaşayan sarı-kırmızılı ekip, sezonu deplasmandaki Konyaspor galibiyetiyle tamamladı.

Bu sezon çıktığı 8 karşılaşmada yenilgi yüzü görmeyen Galatasaray, bu süreçte 7 galibiyet, 1 beraberlik aldı.

SARI-KIRMIZILILAR REKOR PEŞİNDE

Sarı-kırmızılı ekip, yarınki müsabakayı kazanması durumunda Süper Lig tarihindeki en uzun deplasman serisi rekorunun yeni sahibi olacak.

Geçen sezonun son 9 deplasman maçını kazanan Galatasaray, bu sezon da dış sahadaki 3 müsabakayı kayıpsız geçti. Dış sahada 12 maçlık galibiyet serisi yakalayan "Cimbom", Fenerbahçe'ye ait rekorun ortağı konumunda.

Galatasaray, yarın Antalyaspor'u yenmesi halinde üst üste 13 dış saha maçından galibiyetle ayrılarak Süper Lig rekoruna imza atacak.

İŞTE MUHTEMEL 11

  • Muslera
  • Kaan Ayhan
  • Daninson Sanchez
  • Abdulkerim bardakçı
  • Jacobs
  • Torreira
  • Sarah
  • Ziyech
  • Yunus Akgün
  • Osimhen
  • Icardi

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.