Fransa’da Türkiye geçidi: Millilerimize “pijama” benzetmesi yapıldı

Fransa’da Türkiye geçidi: Millilerimize “pijama” benzetmesi yapıldı

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın görkemli açılış töreni yapıldı. Muhteşem törende milli sporcularımızın giydiği elbiseler sosyal medyada alay konusu oldu. Dünyaca ünlü bir markanın tasarladığı elbiseler pijamaya benzetildi.

2024 Paris Olimpiyat Oyunları’nda görkemli açılışa katılan Türk sporcularının giydiği Vakko tasarımı kıyafetler sosyal medyada büyük tartışmalara neden oldu. Mavi-beyaz renklerin ağırlıkta olduğu bu özel tasarımlar, beklenenin aksine, birçok kişi tarafından "pijama" benzetmesiyle eleştirildi.

Dün akşam başlayan Olimpiyat Oyunları'nda, Türkiye'yi temsil eden 102 sporcu, Sen Nehri'nde yapılan görkemli açılış töreninde yer aldı. Okçumuz Mete Gazoz ve boksörümüz Busenaz Sürmeneli gibi önemli isimlerin de aralarında bulunduğu milli sporcularımız, Vakko tarafından özel olarak tasarlanan kıyafetlerle törene katıldı.

Ancak, bu özel tasarımlar sosyal medyada beklenmedik bir tepkiyle karşılaştı. Birçok kullanıcı, kıyafetlerin sporcuların prestijine yakışmadığını ve daha çok pijamaya benzediğini ifade etti. Mavi-beyaz renklerin ağırlıkta olduğu ve modern çizgilere sahip olduğu belirtilen kıyafetler, özellikle sosyal medyada yoğun bir şekilde eleştirildi.

MARKADAN AÇIKLAMA GELMEDİ

Konuyla ilgili henüz Vakko'dan resmi bir açıklama gelmedi. Ancak sosyal medyada yaşanan tartışmalar, markanın bu eleştirileri nasıl değerlendireceği konusunda merak uyandırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.