‘Fırat Kalkanı PKK’nın Önünü Kesti’

‘Fırat Kalkanı PKK’nın Önünü Kesti’

Beşiktaş ve Kayseri’de gerçekleştirilen hain terör saldırılarını Habervaktim’e değerlendiren Büyük Birlik Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Hakkı Öznur, TSK’nın Suriye’de gerçekleştirdiği operasyonlar sonrası küresel güçlerin TAK’ı harekete geçirdiği

UĞUR ÖĞÜT / HABERVAKTİM

PKK hain terör örgütünün Beşiktaş ve Kayseri canlı bomba saldırılarında kullandığı TAK’ı Habervaktim’e değerlendiren Büyük Birlik Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Hakkı Öznur, küresel güçlerin TAK’la ortak hareket ettiğini ifade etti. “Cani örgüt TAK, PKK’dan ayrılan bir grup değil, terörist PKK’nın bizzat kendisidir” diyen Hakkı Öznur, Fırat Kalkanı operasyonunun PKK’nın önünü kestiğini belirtti.

TÜRKİYE ORTADOĞULAŞTIRILMAK İSTENİYOR

Küresel güçlerin Türkiye’ye yönelik terör konsorsiyumu oluşturduklarını belirten BBP YİK Başkanı Hakkı Öznur, “Türkiye üzerinde çok yönlü küresel asimetrik savaş vardır. Türkiye küresel devlet operasyonları ve organizasyonlarıyla karşı karşıyadır. Bombalı eylemler, suikastlar Türkiye'yi vurma, Suriyeleştirme planının bir parçasıdır. Araçlı ve canlı bombalı saldırılarda kuklaya değil, kuklacıya ve oyun kurucu üst akla bakılmalı Türkiye hızla Ortadoğulaştırılmak isteniyor. Türkiye'yi Irak ve Suriye gibi mezhep ve etnik grupların birbirlerini kitlesel olarak öldürdüğü, cehenneme dönmesi için büyük, karanlık ve kirli senaryolar oynanmaktadır” dedi. 

FIRAT KALKANI PKK’NIN ÖNÜNÜ KESTİ

TSK’nın Suriye’de gerçekleştirdiği operasyonların PKK’nın önünü kestiğini ifade eden Hakkı Öznur, “Terör olayları Irak ve Suriye’de meydana gelen gelişmelerden soyutlanarak açıklanamaz TSK operasyonları PKK /PYD’nin kurmak istediği Kürt koridorunu ortadan kaldırmıştır. Fırat kalkanı hareketi PKK’nın önünü kesti. PKK’nın eylemleri artırmasının Suriye’deki gelişmeler çerçevesindeki ana gerekçesi ise Fırat Kalkanı operasyonu. Terör örgütü PKK, Esad’ın hediye ettiği yerlerde ilan ettiği kantoncuklarını kaybederse büyük bir çöküşe uğrayacağını biliyor. PKK için Kobani, Menbiç bu yüzden çok önemlidir. Zira siyasi stratejisini kantonlar üzerinde oluşturmuş bir PKK vardır.  PKK/PYD Suriye’de kurduğu kantonların benzerini Türkiye’nin kuzeyinde de kurmak istiyor” şeklinde konuştu.

KANDİL’E KÜRESEL GÜÇLER EMİR VERİR

10Aralık İstanbul/ Beşiktaş ve 17 Aralık Kayseri terör saldırılarının Türkiye’yi hedef alan küresel bir organizasyon olduğunu söyleyen Öznur şunları söyledi: “Terör örgütü PKK 30 Haziran 1996 yılından günümüze 40’ a yakın canlı bomba eylemi yaptı. PKK’nın canlı bomba eylemlerinde 17 askerimiz 91 polisimiz ve aralarında bebeklerinde olduğu 120’den fazla sivil, masum vatandaşımız şehit oldu. Ankara, Diyarbakır, Beşiktaş ve en son Kayseri saldırılarını PKK TAK’a yaptırmıştır TAK, Kandil’den emir ve talimat alır Kandil’e küresel güçler emir verir. Küresel terör örgütlerinin koalisyon yaptığı dönemlerdeyiz.”

TAK, PKK’NIN BİZZAT KENDİSİDİR

“TAK, PKK’nın şehirdeki bombalı eylemlerini organize edip fiiliyata geçirmektedir. Terör örgütü PKK/KCK her ne kadar askerlere, polislere, devlet görevlilerine, sivillere yönelik eylemlerini TAK ile gizlemeye kalksa da,  sadece Türkiye değil, uluslararası kamuoyu da PKK–TAK ilişkisini çözmüş durumdadır. PKK her zaman TAK türü örgütler kurmuştur. TAK’da onlardan biridir. TAK, PKK’nın sahip olduğu medya kuruluşlarından yararlanmakta, Öcalan’ı lideri olarak tanımlamaktadır. Cani örgüt TAK, PKK’dan ayrılan bir grup değil, terörist PKK’nın bizzat kendisidir.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.