Fenerbahçe’ye dünya yıldızı geliyor

Fenerbahçe’ye dünya yıldızı geliyor

Sarı-lacivertliler, yıldız futbolcu Antoine Griezmann'ı kadrosuna katmak için önemli bir adım attı. İddiaya göre, Acun Ilıcalı'nın bizzat devreye girdiği transferde devre arası için sona gelindi.

Fenerbahçe, ara transfer döneminin en bomba transferlerinden birine imza atmak üzere. İspanyol devi Atletico Madrid'in yıldız oyuncusu Antoine Griezmann ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Sarı-lacivertlilerin, Fransız futbolcu ile sözlü anlaşmaya vardığı belirtildi.

griezmann-1.jpg

ACUN ILICALI'NIN ETKİSİ

Fenerbahçe'nin bu transferdeki en büyük kozlarından biri, Başkan Ali Koç'un sağ kolu olan Asbaşkan Acun Ilıcalı oldu. Deneyimli yöneticinin, Griezmann ile bizzat görüşerek transferi olumlu yönde etkilediği öğrenildi. Ilıcalı'nın, futbolcunun menajeriyle yaptığı görüşmelerde önemli bir rol oynadığı ve transferin kısa sürede sonuçlanacağı ifade edildi.

griezmann-2.jpg

GRİEZMANN'IN PERFORMANSI

Bu sezon Atletico Madrid formasıyla 11 maça çıkan Griezmann, 3 gol ve 5 asistle takımına önemli katkı sağladı. Tecrübeli futbolcunun, Fenerbahçe'ye gelmesi halinde Süper Lig'e farklı bir boyut katacağı düşünülüyor.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.