Fenerbahçe'nin yıldızı Oosterwolde'ye 20 milyon euro etiket

Fenerbahçe'nin yıldızı Oosterwolde'ye 20 milyon euro etiket

Fenerbahçe'nin genç yeteneği Jayden Oosterwolde, Avrupa kulüplerinin radarına girdi. Sarı-lacivertli kulüp, Hollandalı oyuncu için minimum 20 milyon euro bonservis bedeli belirledi.

Fenerbahçe'nin Parma'dan 6 milyon euro karşılığında transfer ettiği Jayden Oosterwolde, kısa sürede gösterdiği performansla değerini katlayarak artırdı. 2023-24 sezonunun ara transfer döneminde 12 milyon euroluk teklif alan genç yıldız, Avrupa kulüplerinin ilgi odağı haline geldi.

FENERBAHÇE'NİN TRANSFER POLİTİKASI

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre, Fenerbahçe yönetimi Oosterwolde için minimum 20 milyon euroluk bir bonservis bedeli belirledi. Bu karar, kulübün genç yetenekleri değerlendirme ve finansal açıdan güçlendirme stratejisinin bir parçası olarak görülüyor.

OOSTERWOLDE'NİN PERFORMANSI

Bu sezon tüm kulvarlarda oynanan 13 maçın tamamında ilk 11'de sahaya çıkan Oosterwolde, her maçta 90 dakika forma giydi. Bu istikrarlı performans, oyuncunun değerini ve transfer edilebilirliğini artırıyor.

GELECEK PLANLARI

Fenerbahçe'nin Oosterwolde için belirlediği yüksek bonservis bedeli, kulübün oyuncuyu elde tutma isteğini gösteriyor. Ancak, Avrupa kulüplerinin ilgisinin artması durumunda, sarı-lacivertliler cazip bir teklif karşısında transfer konusunu değerlendirebilir.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.