Fenerbahçe transferde gaza bastı: Menajerler İstanbul’a davet edildi

Fenerbahçe transferde gaza bastı: Menajerler İstanbul’a davet edildi

Sarı-lacivertli kulüp, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan İrfan Can Kahveci ve Bright Osayi-Samuel'in sözleşmelerini uzatmak için harekete geçti. İki yıldızın menajeri İstanbul’a davet edildi.

Jose Mourinho'nun görüşleri doğrultusunda kadro planlamasına devam eden Fenerbahçe, İngiliz futbolcu Ryan Kent ile yollarını karşılıklı anlaşarak ayırdı. Bu gelişmenin ardından kulüp, iki önemli oyuncusunu elde tutmak için kolları sıvadı. Özellikle milli takımdaki performansıyla dikkat çeken İrfan Can Kahveci'ye birçok kulübün talip olduğu öğrenildi.

MASADA YÜKSEK RAKAMLAR VAR

Önümüzdeki hafta yapılması planlanan görüşmelerde İrfan Can'ın menajerleri D'Avila ve Cenk Melih Yazıcı ile Samuel'in menajeri Steven Beck kulüp yetkilileriyle bir araya gelecek. Fanatik’in haberine göre; şu anda yıllık 15 milyon TL kazanan İrfan Can'ın yeni sözleşmesinde bu rakamın 50 milyon TL'ye yükseltilmesi gündemde. Samuel cephesinde ise mevcut 600 bin Euro'luk ücretin artırılması söz konusu. Nijeryalı oyuncu 2.5 milyon Euro talep ederken, kulüp 1.5 milyon Euro'luk teklifle masaya oturmayı planlıyor.

Ocak ayından itibaren başka kulüplerle görüşme hakkı kazanacak olan iki futbolcunun durumu, Fenerbahçe'nin gündeminde öncelikli konular arasında yer alıyor. Yönetim, yeni sözleşmelerin bir an önce imzalanmasını ve oyuncuların tamamen sahaya odaklanmasını hedefliyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.