Fedakâr müdür

Fedakâr müdür

Mamak Şehit Ayhan Keleş İmam Hatip Ortaokulu’nda müdür olarak görev yapan Musa Topal, fedakârlık örneği göstererek okulun tüm eksikliklerini mesai saatleri sonrası tek başına gideriyor. 

Mamak’taki Şehit Ayhan Keleş İmam Hatip Ortaokulu’nda müdür olarak görev yapan Musa Topal, fedakarlık örneği göstererek 8 derslikli okulun eksikliklerini tek başına gideriyor. Okulun eksikliklerini belirleyen okul müdürü Topal, ders saatleri sonrasında evine gitmeyerek eğitim yuvasındaki boya-badana ve her türlü bakım hizmetleri ile eksikliklerin giderilmesi için itinalı bir şekilde çalışıyor.  

71be5b88-8ea4-4a12-badb-3b8f76bf6124.jpg

HER ŞEY ÖĞRENCİLERİ İÇİN 

Öğrencilerin daha sağlıklı ortamda ders yapması için fedakârca çalışan genç müdür Musa Topal, iş kıyafetlerini giyerek okulun duvarlarını boyuyor, okuldaki masa ve sandalyeleri kendi imkânlarıyla onararak duvarlara kendi yaptığı küçük kitaplıkları monte ediyor. Okul müdürü Topal, okuldaki her eksikliğe ve görüntü kirliliğine de dokunarak, öğrencilerin daha güzel ortamlarda eğitim görme imkânını sağlıyor. Topal, okulun duvarına çizdiği büyük Türk Bayrağı görenlerden büyük alkış alıyor. Topal’ın yaptığı bu işlerden hiçbir maddi beklentisinin olmadığı kaydediliyor.

fedakar-mudur,-mamak-sehit-ayhan-keles-imam-hatip-ortaokulu,-musa-topal,-mudur,-002.jpg

HERKES TAKDİRLE KARŞILIYOR

Her şeyi devletten beklemeyerek kendi imkânları ile okulu güzelleştiren ve okulun eksikliklerini tamamlayan Musa Topal’a okulda sevgi seli büyük. Öğrenciler, veliler ve okuldaki büyük değişimi görenler, müdürün bu fedakârlığını takdirle karşılıyor. Musa Topal’ın sosyal medya hesabına çok ilginç yorumların yapıldığı görülüyor. Topal’ın kişisel sayfasına, “Tebrik ediyorum seni. Çok ciddi emektir bu artık böyle eğitimciler maalesef görmek zor! Çoğalmanız dileğiyle.” şeklinde çok sayıda mesaj geliyor. 

f8761a92-a5e6-49e7-b11e-8004405ded02.jpg

OSMAN AKDOĞAN / HABERVAKTİM

Gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.