FACİADAN DÖNÜLDÜ

FACİADAN DÖNÜLDÜ

Protokol Yolu’nda hızla seyreden bir kamyonetin arka kısmında bulunan yük platformu bozulduktan sonra yerde sürüklenmeye başladı. Durumun hemen farkına varılması büyük bir faciayı önledi.

Protokol Yolu’ndan Esenboğa Havaalanı’na doğru seyreden bir kamyonetin arka kısmındaki yük platform mekanizmasının bir anda bozularak yere doğru açılması faciaya neden oluyordu. Pursaklar girişindeki ÇASGEM binasının tam karşısında önceki gün yaşanan olay neyse ki ucuz atlatıldı. Demir platformun yerde sürüklendiğini kamyonet şoförünün hemen fark etmesi üzerine araç sağa çekildi. Aracın şoförü, bozulan yük mekanizmasını tamir ettirdikten sonra yoluna tekrar devam etti.

ZİNCİRLEME KAZA OLABİLİRDİ
Söz konusu olaya şahit olan vatandaşlar, “Kamyonet çok hızlı giderken birden arka kısımdaki demir yük platformu birden bire açıldı. İlk önce ne olduğunu anlayamadık.  Yerde sürüklenen demir platformun bağlantı yerlerinde kopmaması büyük bir faciayı önledi. Çünkü o kamyonetin arkasında çokça araç vardı. Kar yağışı olduğundan dolayı yerler de oldukça kaygandı. O platformun araçtan kopması zincirleme trafik kazasına neden olabilirdi. Alah korunsun ama çok sayıda kişi de ölebilirdi” dedi.

OSMAN AKDOĞAN/ HABERVAKTİM-

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.