'Ev yemekleri hem sağlığa hem cebe uygun'

'Ev yemekleri hem sağlığa hem cebe uygun'

Mefi Anne Yemekleri kurucusu Ayşen Noğaylaroğlu son günlerde vatandaşların ev yemeklerine yöneldiğini belirtti. Nogaylaroğlu, bunda en büyük etkenin ise sağlık, kalite ve uygun fiyat olduğunu söyledi.

Gıda ürünlerine son gelen zamlarla birlikte birçok vatandaş tercihini sulu yemekten yana kullanıyor. Konu hakkında gazetemize konuşan Mefi Anne Yemekleri kurucusu Ayşen Noğaylaroğlu, uygun fiyata sağlıklı ve kaliteli hizmet sunduklarını, amaçlarının insanların yemek ihtiyacı karşılamak olduğunu belirtiyor.  Noğaylaroğlu, “Tabldot değil anne yemekleri yapıyoruz” diyerek, ev yemeklerinin hem fiyatlarının daha uygun hem de sağlık dostu olması sebebiyle tercih edildiğini belirtiyor.

SULU YEMEK TERCİH EDİLİYOR

Sulu yemek sektörü her geçen gün büyüyor. Sağlığını ve bütçesini düşünenler artık fast food yerine sulu yemekleri tercih ediyor. Biz de konuyla ilgili sektörün nabzını tutmak için üç yıldır Bilkent’te Ankuva AVM içerisinde kesintisiz hizmet veren Mefi Anne Yemekleri kurucusu Ayşen Noğaylaroğlu ile sektöre dair bir söyleşi gerçekleştirdik.

UYGUN FİYATA KALİTELİ VE SAĞLIKLI

Fast food ürünleri ile herhangi bir rekabet içinde değiliz diyerek sözlerine başlayan Noğaylaroğlu; “Biz uygun fiyata sağlıklı bir şekilde insanların yemek ihtiyacını karşılayacağını göstermek için kurulmuş bir işletmeyiz. Maddi kazancı elbette gözetiyoruz, özellikle gıda ürünlerine gelen zamlar oldukça fazla, ancak biz Mefi Anne Yemekleri olarak, müşterilerimize sunduğumuz yemek kalitesi ile fiyat politikamız arasında uçurum yok.”

mefi-anne-yemekleri-kurucusu-aysen-nogaylaroglu,-ankuva-avm,,,-001.jpg

AMAÇ; İMKÂNI OLMAYANLARA KOLAYLIK SAĞLAMAK

“Çok ufak bir kar marjıyla hizmet veriyoruz. Bizim amacımız, ev yemeği yemek isteyen, fakat buna imkânı olmayan insanların hayatını kolaylaştırmak ve onların bu ihtiyacına cevap bulmasına aracı olmak” dedi.

YAPTIĞIMIZ YEMEKLERİ BİZDE TÜKETİYORUZ

Tabldot değil anne yemekleri yapıyoruz diyerek, bilinen tabldot firmaları gibi olmadıklarının altını çizen Mefi Anne Yemekleri’nin kurucusu Ayşen Noğaylaroğlu; “Biz kendi yemediğimiz ya da yiyemeyeceğimiz bir yemeği, bizi tercih eden misafirlerimizin önüne koymuyoruz. Mutfağımızdan çıkan yemekleri gönül rahatlığıyla bizi tercih eden misafirlerimize sunuyoruz, çünkü aynı yemekleri bizler de tüketiyoruz.”

KALİTELİ MALZEME ÖNEMLİ

 “Sanırım en önemli kıstas bu olsa gerek. Ancak, bu anlayışla olmayan kimi firmalar, daha fazla kar elde edebilmek için sektöre zarar veriyor. Bizde böyle bir anlayış yok, çünkü biz fabrikasyon bir çalışma gerçekleştirmiyoruz. Anlaşma yaptığımız ve düzenli olarak yemek verdiğimiz firmalar için de bu anlayışımız geçerli. Çifte standart uygulamadan, sektörde isim yapmış markaların ürünlerini kullanarak yemeklerimizi çıkarıyoruz ve çıkan bu yemekleri hem misafirlerimize, hem de anlaşmalı olduğumuz firmalara gönderiyoruz” ifadelerini kullandı.

Emrah Özcan/HABERVAKTİM

Gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.