Etimesgut Havaalanı'na nasıl gidilir? Etimesgut Havalimanı'na nereden gidilir?

Etimesgut Havaalanı'na nasıl gidilir? Etimesgut Havalimanı'na nereden gidilir?

Ankara'da düzenlenecek k Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST'e sayılı günler kaldı. Peki, Etimesgut Havaalanı'na nasıl gidilir? Etimesgut Havalimanı'na nereden gidilir? İşte detaylar...

Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST, Ankara'da düzenlenecek. Sayılı günler kalan TEKNOFEST Ankara, Etimesgut Havalimanı'nda yapılacak. Vatandaşlar, Etimesgut Havalimanı'na nasıl gideceklerini araştırıyor. Peki, Etimesgut Havaalanı'na nasıl gidilir? Etimesgut Havalimanı'na nereden gidilir? İşte detaylar...

ETİMESGUT HAVALİMANI'NA NASIL GİDİLİR?

TEKNOFEST'in yapılacağı Etimesgut Havalimanı'na Başkentray ile gidecek vatandaşlar "Eryaman YHT" istasyonunda indikten sonra ring otobüsü seferleriyle Etimesgut Havalimanı'na ulaşabilir.

Ulus'tan gidecek vatandaşlar ise 527 - 563 - 505 - 520 - 523 - 533 - 536 - 514 - 515 numaralı EGO otobüsünü kullanabilir. Ankara Gar'dan Başkentray'a binerek "Eryaman YHT" istasyonunda inerek alana gidebilir.

Kızılay'dan gitmek isteyen vatandaşlar ise Metro'dan Başkentray'a aktarma yapabilir.

AŞTİ Otogarı'ndan kalkan Etimesgut dolmuşları ile ilçe merkezine kadar ulaşım sağlanabilir. Dilerseniz, Kızılay Metrosu'nu kullanarak Batıkent Metrosu'na ve ardından Eryaman 5. Etap durağına aktarma yaptıktan sonra 10-15 dakika yürüyerek de ulaşım sağlayabilirsiniz.

Alana şahsi araçlarıyla gidecek vatandaşlar için ise büyük bir otopark bulunuyor.

Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum