Etimesgut Hastanesi’nde İlk Doğum

Etimesgut Hastanesi’nde İlk Doğum

Yeni yerinde güçlü ekibi ile sağlık hizmeti sunan Etimesgut Sait Ertürk Devlet Hastanesi’nde ilk doğum gerçekleşti.

 

UĞUR ÖĞÜT / HABERVAKTİM

 

Doğum sancısının başlaması üzerine eşi Sebahattin Candan tarafından hastaneye getirilen anne Fadime Candan sezeryan ile yapılan doğumda 2 kilo 600 gram ağırlığında bir kız bebeği dünyaya getirerek Etimesgut Sait Ertürk Devlet Hastanesi’nde doğan ilk bebek olarak kayıtlara geçti.

NEHİR İSMİ VERİLDİ

Fadime-Sebahattin Candan çiftinin üçüncü çocukları olan kız çocuğuna Nehir ismini verdiler. Doğum sürecini titizlikle takip eden ve ebelerle birlikte doğumu gerçekleştiren Uzm. Dr. Nilgün Gülenbay, bebeğin ve annenin sağlık durumunun gayet iyi olduğunu ve en kısa zamanda taburcu yapacaklarını ifade etti.

İLK BEBEĞE YÖNETİCİLERDEN ZİYARET

Etimesgut Sait Ertürk Devlet Hastanesi’nde doğan ilk bebek olması nedeniyle Hastane Yöneticisi Uzm. Dr. Muhammet Ali Oruç, Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Sadegül Sayın, Başhekim Yardımcısı Abdüllatif Faslı, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü S.Günay Emre, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Erol Öztürk, anneyi ve çocuğunu ziyaret etti. 

ANNE İLGİDEN VE HİZMETTEN MEMNUN

Ziyarette, çocuğa altın takan Hastane Yöneticisi Oruç,  anne ve babaya hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Şehit Sait Ertürk’ün isminin verildiği hastanede doğum yapmanın mutluluğunu yaşayan anne Fadime Candan, doğum öncesinde ve sonrasında gösterilen ilgiden ve hizmetten son derece memnun olduğunu belirtti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.