Etimesgut Ahi Mesut'taki o kavşakta yine kaza

Etimesgut Ahi Mesut'taki o kavşakta yine kaza

Geçtiğimiz aylarda “Etimesgut Ahi Mesut'ta ışıksız kavşağa tepki: İlle ölümlü kaza mı olmalı?” başlıklı haberle dikkat çektiğimiz kavşakta yeni bir kaza yaşandı.

Etimesgut Ahi Mesut Mahallesi ana arterlerinden Kürşat Caddesi üzerindeki ışıksız ve setsiz kavşaklar kazalara davetiye çıkarıyor. İşte o kavşaklarda yeni bir trafik kazası meydana geldi.

MAHALLELİDEN BÜYÜKŞEHİR’E ÇAĞRI

Kürşat Caddesi’nde özellikle 1868. Sokak’la kesişen kavşakta sık sık kaza yaşanıyor. Bu kavşağı geçtiğimiz aylarda “Etimesgut Ahi Mesut'ta ışıksız kavşağa tepki: İlle ölümlü kaza mı olmalı?” haberimizde gündeme getirmiştik. Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne seslerini duyurmaya çalışan mahalleli, kazanın eksik olmadığı kavşağa trafik lambası veya hız yavaşlatıcı set istiyordu. 

SAVRULDU, PARKTAKİ ARAÇLARA ÇARPTI

İşte o kavşakta geçtiğimiz günlerde yeni bir kaza yaşandı. Kavşaktan sola dönmeye çalışan araçla, caddeden ilerleyen araç kafa kafaya çarpıştı. Araçlardan biri çarpışmanın etkisiyle savrularak, yol kenarında park halinde duran bir araca vurdu. O araç da yine park halinde önünde duran bir başka araca çarptı. Neyse ki yaşam kaybının olmadığı kazada, park halindeki 2 araçla birlikte 4 araçta ciddi hasar meydana geldi. 
Çevre sakinleri ambulans ve polisi aradı. Çarpışan 2 araçtan birinin şoförü ambulansa bindirilerek hastaneye kaldırıldı. Olay yerine gelen polisin, kavşaktan sola dönmeye çalışan aracı kusurlu bulduğu öğrenildi.  

İLLE ÖLÜMLÜ KAZA MI YAŞANMALI?

Mahalleli bir süredir, sık sık kazaların yaşandığı kavşağa trafik lambası veya hız yavaşlatıcı set istiyor. Mahalleli, Büyükşehir Belediyesi’ne “Tedbir için ille ölümlü kaza mı yaşanması gerekiyor?” diye soruyor. 

S.Selçuk YILDIRIM/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.