Eski yıldızdan Zaha sözleri: "Gitmekle hata yaptı"

Eski yıldızdan Zaha sözleri: "Gitmekle hata yaptı"

Galatasaray'ın eski Fildişili yıldızı Emmanuel Eboue, Wilfried Zaha'nın sarı kırmızılılara gitmekle hata yaptığını söyledi.

Galatasaray'ın eski yıldızı Emmanuel Eboue, Wilfried Zaha'nın Galatasaray'a transfer olmasını eleştirdi. Eboue, Zaha'nın hata yaptığını söyledi.

Galatasaray'da 2 Süper Lig şampiyonluğu yaşayan Emmanuel Eboue, Afrique Sports'a açıklamalarda bulundu.

"Wilfried Zaha, Türkiye'ye giderek doğru kararı vermedi. Orada oynadım ve daha çok kariyerinin sonlarına yaklaşan oyuncular vardı. Önünde uzun yıllar varken, kendini şampiyonluğa adamış bir takıma gitti. Galatasaray, Türkiye'de şampiyon oldu ama kimse bunu konuşmuyor."

"Numarası bende olsaydı, onu arayıp tavsiye verirdim. Seozn sonunda zar zor oynadı. Kendini geliştirebileceği bir takıma gidebilirdi. Premier Lig onun için daha iyi olabilirdi. Ligi biliyordu. Değişim isterse İspanya'yı seçebilir. İspanya'da Zaha'nın sevebileceği açık oyun var. Bu değişim ona iyi gelebilir."

Wilfried Zaha geçtiğimiz günlerde açtığı canlı yayında Galatasaray'da mutlu olduğunu söylemişti. Tecrübeli oyuncu, "Bana Galatasaray'dan ayrılmamı söylüyorsunuz. Dürüst olmak zorundayım; Galatasaray'ın sahibi değilseniz, bana Galatasaray'dan ayrılmamı söylemeyin. Birileri 'Galatasaray'ı bırak' dedi diye Galatasaray'ı mı bırakacağım?" dedi.

Wilfried Zaha, Galatasaray'daki ilk sezonunda 42 maça çıktı ve 10 gol, 5 asistlik performans gösterdi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.