Eryaman'da sokak köşeleri çöp konteyneri vazifesi görüyor

Eryaman'da sokak köşeleri çöp konteyneri vazifesi görüyor

Eryaman’ın bazı ara sokaklarında çöp konteyneri eksikliğinden dolayı kaldırım ve yollarda biriken çöpler vatandaşı rahatsız ediyor. Çevre sakinleri belediyeden belli noktalara çöp konteyneri yerleştirmesini istiyor.

Etimesgut’ a bağlı Eryaman semtinde Şht. Sinan Özarslan ve 47. Sokak’ da köşe başlarına ve yola bırakılan çöpler çevre ve görüntü kirliliği oluştururken durum vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılanıyor. Duruma yeterli sayıda çöp konteyneri olmamasının neden olduğunu söyleyen vatandaşlar Belediye yetkililerinden çözüm bekliyor. 

ÇÖPLER YOLLARDA 

Konteyner olmadığından dolayı etraftaki binaların çöpleri yollarda yığın oluşturuyor. Akşam saatlerinde atılan çöpler gece belediye ekipleri gelinceye kadar yol kenarları ve kaldırımlarda bekliyor. Vatandaşlar ise bu duruma çöp konteyneri olmamasının neden olduğunu söylerken, “ Bu yola etraftaki sitelerin hepsinden çöp geliyor. Tabi ki insanlar buraya atmak istemez çöpünü fakat atacak başka yer olmayınca mecbur kalıyorsunuz yetkililer yaz ayları gelmeden bu işi çözmeli” dedi. 

YAZ GELMEDEN ÇÖZÜLMELİ

Çöplerden akan sularında sokakları ve yolları kirlettiğini söyleyen vatandaşlar yaz gelmeden bu sıkıntının çözülmesi gerektiğini söylerken, “ Şuan soğuk havalarda sinek ve koku derdi yok ama yaz geldiğinde burası sinek yuvası olabilir. Ayrıca yolları kaplayan sular ise kokuya neden olabilir. Yetkililer yaz gelmeden bu işe çözüm bulmalı” dedi. 

Erkal ERDOĞAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.