Erdoğan’dan Yenimahalle talimatı

Erdoğan’dan Yenimahalle talimatı

Aday tanıtım toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki arasındaki uzun diyalogun detaylarına muhabirimiz ulaştı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, aday tanıtım toplantısında Yenimahalle’den belediye başkan adayı gösterilen Veysel Tiryaki’ye, CHP’nin elinde bulunan Yenimahalle’nin mutlaka kazanılması için özel bir talimat verdiği öğrenildi. 

Aday tanıtım toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki arasındaki uzun diyalogun detaylarına muhabirimiz ulaştı. 

AK Parti, Ankara’daki ilçe belediye başkan adaylarını önceki gün geniş bir katılımla açıkladı.

Veysel Tiryaki neden Altındağ'dan aday gösterilmedi?

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın belediye başkan adaylarını kamuoyuna takdimi sırasında üç dönem kuralına takıldığı için Altındağ yerine Yenimahalle’den aday gösterilen Veysel Tiryaki ile uzun diyalogu bir hayli dikkat çekmişti.

Muhabirimiz ikili arasındaki o dikkat çeken konuşmanın detaylarına ulaştı. 

ERDOĞAN’DAN YENİMAHALLE TALİMATI 

Altındağ’daki başarılı çalışmalarıyla sevilen ve herkesçe takdir edilen Veysel Tiryaki’nin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Yenimahalle’den aday gösterilmesinden dolayı bir hayli memnun olduğunu ilettiği, kendisine duyulan güveni boşa çıkarmamak için gece-gündüz çalışacağının sözünü verdiği öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ise detayları merak edilen o ikili konuşmada Yenimahalle’nin mutlaka kazanılmasını istediği ve bunun için rehavete kapılmadan çok çalışılması gerektiği yönünde bir talimat verdiği kaydedildi. 

“YÜREĞİMİZ TİRYAKİ İLE OLACAK”

Öte yandan Altındağ Belediyesi’nin sosyal medya hesabından Yenimahalle’ye kaydırılan Veysel Tiryaki ile ilgili duygusal bir mesaj paylaşıldı.

Söz konusu mesaj şöyle:

“Altındağ’da göreve geldiğimiz günden beri Başkanımız Veysel Tiryaki’nin öncülüğünde sayısız yatırım gerçekleştirdik. Yenilikler, güzellikler için çalıştık. Spor tesisleri, karakollar, sağlık ocakları, parklar, pazar alanları, eğitim kültür merkezleri, sanat merkezleri, okullar ve daha nicesi... Altındağ’a ‘altın dönem’i yaşattık. Şimdi o yeni bir mahalleye gidecek, yeni işlere imza atmak için. 31 Mart’a kadar yine birlikteyiz. Sonrasında ise yüreğimiz hep onunla olacak. #ŞimdiYenilenmeZamanı.”

OSMAN AKDOĞAN/ HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.