Erdal Alkış'tan olay açıklama: Mehmet Büyükekşi beni tehdit etti!

Erdal Alkış'tan olay açıklama: Mehmet Büyükekşi beni tehdit etti!

Türkiye Futbol Federasyonu başkanlığına aday olan Erdal Alkış mevcut başkan Mehmet Büyükekşi'nin kendisini tehdit ettiğini ileri sürdü.

Türkiye Futbol Federasyonu başkanlık seçiminde adaylığı 'eksik evrak' nedeniyle kabul edilmeyen Erdal Alkış, Halk TV'de katıldığı programda ses getirecek açıklamalarda bulundu. Alkış, mevcut başkan Mehmet Büyükekşi'nin kendisini tehdit ettiğini iddia etti.

Alkış'ın açıklamalarında şunlar yer aldı:

“Mehmet Bey bizim eskiden beri tanıdığımız birisi. Ben deprem zamanı kendi adına yapılmasını istediği çalışmaları onun adına yapmayınca bana 'Seni medyada bitireceğim' dedi. Bu açıklama bir federasyon başkanının yapacağı bir şey değil. TFF’nin basın toplantısından beni tehdit etti. Bu tehditlerin sonu bitmedi, +32'li +33'lü numaralardan da geldi. Bu tehditler, mevcut sistemin işleyişiyle ilgili.”

"PLANLI BİR SÜREÇTİ"

Eksik evrak nedeniyle adaylığının kabul edilmediğini belirten Alkış, elindeki belgelerin eksik olmadığını belirtti ve sözlerini şöyle sonlandırdı:

“Genel Sekreter ile görüşmeye gittiğimde, dilekçemiz hazır masasında duruyordu. Bu, planlı bir süreçti. Bugün mevcut yönetime oy verenler dahi, birçoğu zorla oy veriyorlar. Bunlarda mevcut federasyonu istemiyorlardı"

TFF Başkanlığı'na aday olan Servet Yardımcı da geçtiğimiz hafta kendisine kumpas kurulduğunu iddia ederek adaylıktan çekildiğini açıklamıştı.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.