En verimli YEREL GAZETE

En verimli YEREL GAZETE

TÜSİAV Verimlilik Platformu’nun 2017 yılı ‘En Verimliler Ödülleri’ sahiplerini buldu. Birçok kişi ve kuruluşun ödül aldığı gecede ‘En Verimli Yerel Gazete’ ödülüne ‘Habervaktim Gazetesi’ layık görüldü. 

Türk Sanayici ve İşadamları Vakfı (TÜSİAV) Verimlilik Platformu’nun 2017 yılı En Verimliler Ödülleri’ni alacak kişi, kurum ve kuruluşlar belli oldu. Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkanları, Gazeteciler ve Bilim adamlarından oluşan ödül jürisi ödül alacakların isimlerini belirledi. TÜSİAV öncülüğünde gerçekleştirilen ödül töreni TİSK (Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu) Toplantı Salonu’nda düzenlendi ve yılın verimli kişi ve kuruluşları ödüllerini aldı.  Gecede en verimli yerel gazete ödülüne “Habervaktim Gazetesi” layık görüldü.

Ödül gecesinden açılış konuşmasını gerçekleştiren Türkiye Verimlilik Platformu Başkanı Kutlu Tamay, “ 2 yıldır TÜSİAV çatısı altında verimlilik ile ilgili çalışmalar yapıyoruz. Bu çalışmaların dışında en verimli kuruluş ve kişileri ödüllendirerek başarılarının pekişmesinde bir katkı da bizler sağlamak arzusundayız. Hepimizin bildiği gibi verimlilikte asıl amaç en küçük girdiyle en fazla işin yapılabilmesidir. Günümüzde zamanı verimli kullanabilen, bulunduğu alanda verimli işler yapabilen kişi ve kurumları alkışlamak, takdir etmek büyük önem kazanmıştır. Sivil toplum örgütleri bulundukları toplumun içinde verimli çalışan, hizmet ve iş üreten, topluma ve ülkesine katkı sağlayan herkesi alkışlamalı ve örnek göstermelidir. Biz verimlilik platformu olarak bunu yapmak için gayret gösteriyoruz” dedi. 

 MEDYA ALANINDA

 En Verimli Yerel Gazete "Haber Vaktim Gazetesi"  Osman Akdoğan, En Verimli PR Ajansı "CAB Medya" Cengiz Ural, En Verimli Ticari Haber Gazetesi "Ticari Hayat Gazetesi" Mehmet Göktürk, En Verimli Sosyal Haber Ağı "Businessankara.com" Tolga Özek.

EĞİTİM VE İŞ DÜNYASI ALANINDA

En Verimli Eğitim Kurumu "Ankara Üniversitesi" ödülü Rektör Prof. Dr. Erkan İbiş'e,  En Verimli Sivil Toplum Kuruluşu "TİSK" Genel Sekreteri Bülent Pirler’e, En Verimli Sağlık Kuruluşu ödülü "Güven Hastanesi"ne, En Verimli İşadamı Ödülü E-BERK A.Ş Özgür Savaş Özüdoğru’ya, En Verimli İşkadını ödülü Solita Güzellik İpek Tansel Uzunyol’a, En Verimli Firma ödülü ISISO Osman Zeki Sırcan’a, En Verimli Profesyonel Yönetici Ödülü SAMSUNG Erdem Erkul’a, En Verimli Denetim Firması ödülü Serkan Kumdakçı’ya, En Verimli Erkek İşçi ödülü Yener SAN LTD. ŞTİ Yusuf Sollar’a, En Verimli Kadın İşçi Ödülü Yener SAN. LTD.ŞTİ Elif Bingöl’e. 

VELİ SARITOPRAK ÖZEL ÖDÜLÜ

Ayrıca HHB EXPO Şule Dayangaç, ASO Başkanı Nurettin Özdebir, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Cumhurbaşkanlığı Harekat Merkezi Sanayi Bakanlığı temsilcisi Dursun Balkan, HHB EXPO Şule Dayangaç ve Dentafine - Dr. Semih Süreyya Yazıcı ise "Veli Sarıtoprak Özel Ödülü"ne layık görülen isimler oldu. 

KAHRAMANKAZAN’A ÖDÜL

TÜSİAV Genel Başkanı Veli Sarıtoprak, “Türk milleti 15 Temmuz 2016 günü bir uçurumun kıyısından döndü. Vatan hainleri halkımızın üzerine ateş açtılar, tankları vatandaşlarımızın üzerine sürdüler. Uçaklar gazi meclisimizi bombaladı. İşte o günlerde Kahramankazan halkı o hainlere canı, malı pahasına direndi. Şehit ve gaziler oldu. Kahramankazanlıların direnişinin, mücadelesinin önderi ve lideri Lokman Ertürk oldu. Çalışkan, başarılı ve her şey Kahramankazan için diyen, belediyeyi koşturan, verimli çalıştıran, doğana beşik ölene tabut olan sevgili dostum Lokman Ertürk’e Veli Sarıtoprak Özel Ödülü’nü almaya hak kazandı” şeklindeki konuşmasıyla Kahramankazan Belediye Başkanına ödülünü takdim etti.

Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, ilçesi adına aldığı ödül sonrası yaptığı konuşmada, “Kazan 50 bin nüfuslu bir ilçe. 15 Temmmuz’dan sonra Türkiye’de 81 il adına 957 ilçe adına aldığımız bir unvan var. TBMM’de tüm siyasi partilerimizin ortak teklifleri ile kabul edilen bir unvan. Söz konusu Türk milletinin birlik ve beraberiliği ve vatan olduktan sonra başka hiçbir şeyin tartışılmayacağını göstermiş olduk. Bu ödülü almaktan Kahramankazan halkı adına mutluluk duyduğumu söylemek istiyorum” ifadelerini kullandı. 

BİR ÖDÜL DE TÜSİAV’DAN

Verimlilik Platformunun düzenlediği ödül töreninde en verimli yerel gazete ödülüne “Habervaktim Gazetesi” layık görüldü. Törende ödülü Habervaktim’in başarılı muhabirlerinden Osman Akdoğan aldı. Genç muhabirimiz Akdoğan, böylesine anlamlı bir ödüle layık görüldüğü için yaşadığı haklı gururu memleketi Çankırı’ya ve öğrenim gördüğü Ankara Üniversitesi’ne atıfta bulunarak aktardı. 

Habervaktim Gazetesi Ocak ayında 7. kez düzenlenen "İbrahim Keresteci Basın Ödülleri" töreninde "En İyi Yerel Gazete" dalında ödüle layık görülmüştü. Ödülü başarılı muhabirimiz Osman Akdoğan, ödülü Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Recayi Karslı'nın elinden almıştı. 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.