En çok taksit bileziğe

En çok taksit bileziğe

Kuyumcu Yılmaz Bozdağ, 1 Nisan’da başlayan en fazla 4 taksitli satış uygulamasının 10 günde işlerine canlılık kazandırdığını söyleyerek, “Taksitli satışı en çok bileziğe yapıyoruz” dedi. 

Kuyumcu Yılmaz Bozdağ, 1 Nisan’da başlayan en fazla 4 taksitli satış uygulamasının 10 günde işlerine canlılık kazandırdığını söyleyerek, “Taksitli satışı en çok bileziğe yapıyoruz” dedi. 

Daha önce gündeme getirdiğimiz, kuyumcuların taksitli satış talebinin 1 Nisan itibariyle en fazla 4 taksit olmak koşuluyla başlaması esnafı memnun etti. 10 günlük süre içerisinde işlerine büyük ölçüde canlılık getirdiğini belirten kuyumcu Yılmaz Bozdağ, özellikle tek taş pırlanta yüzüklerinde ve bileziklerde taksitin yapıldığını söyledi. Konuyla ilgili bir değerlendirme de Ankara Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Hasan Çavuşculu’dan geldi. Gazetemize konuşan Çavuşçulu, “Karardan memnunuz esnafımızın ve vatandaşımızın yüzü güldü. Ümit ederiz taksit sayısı artar” dedi.   

altin,-bilezik,-ceyrek,-taksit,-kuyumcu-yilmaz-bozdag,-ankara-kuyumcular-ve-saatciler-odasi-baskani-hasan-cavusculu,,,.jpg

10 GÜNDE İŞLERE FAYDA ETTİ

Kuyumcu Yılmaz Bozdağ hediyelik mücevher ve düğün alışveriş için alınan bileziklerde taksitli satışın oldukça kolaylık sağladığını belirterek, “Yaklaşık 10 gündür uygulama başladı. Çeyrek altın, Cumhuriyet altınında taksit olmuyor. Onun dışında bütün bileziklerde, hediyelik kolyelerde, set diye tabir ettiğimiz kolye, yüzük bileklerde en fazla 4 taksit yapabiliyoruz. İşlerimize gayet olumlu yansıdı. Vatandaş tek seferde 5-10 bin lira vermektense bu alışverişi böldürüyor ve diğer ihtiyaçlarını da karşılıyor. En çok taksit isteği tabi ki düğün alışverişlerinde bileziğe oluyor” diye konuştu. 

altin,-bilezik,-ceyrek,-taksit,-kuyumcu-yilmaz-bozdag,-ankara-kuyumcular-ve-saatciler-odasi-baskani-hasan-cavusculu,,-001.jpg

9 ve 12 TAKSİTE ÇIKARILIRSA DAHA İYİ OLUR

Ankara Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Hasan Çavuşculu 4 taksit sayısının esnafı kısa sürede rahatlattığını ve kötü niyetlilerinin önüne geçtiğini belirterek, “Uzun süre bu konuda mücadele verdik ve sonunda BDDK’dan böyle bir karar çıktı. Şu an en fazla 4 taksit yapılıyor. Bunun sayısını 9 ve 12’ye çıkarırlarsa esnafımız daha da memnun olacaktır. Onun dışında çeyrek ve tam altına taksit yapılmaması kötü niyetli kişilerin önüne geçmek içindi bunu da olumlu karşılıyoruz” ifadelerine yer verdi. 
 
Erkal Erdoğan / HABERVAKTİM

Gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.