Emekçiye teşekkür hanımlardan rica

Emekçiye teşekkür hanımlardan rica

Keçiören’de Dünya Çöp Toplama Günü etkinlikleri kapsamında, Belediye Başkanı Mustafa Ak ve AK Partili milletvekilleri Çiğdem Karaaslan ile Nevzat Ceylan, çöp topladı.

15 Eylül Dünya Çöp Toplama Günü tüm dünyada bugün kutlanıyor. Keçiören Belediyesi de, bu vesileyle Sancaktepe Mahallesinde bir dizi etkinlik düzenledi.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’ın ev sahipliğindeki etkinliğe, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekilli Çiğdem Karaaslan, AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan da katıldı. Karaaslan, Ceylan ve Ak, vatandaşlarla el ele vererek Keçiören sokaklarında çöp topladı, temizlik yaptı, ağaç dikti.

GERİ DÖNÜŞÜM ÇAĞRISI

Başkan Ak, temizlik konusunda kadınlara büyük görev düştüğüne dikkat çekerek, "Her gün sokaklarımızı mahallelerimizi temizleyen emekçi arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Özellikle hanım kardeşlerimiz de bugüne özel destek veriyor. Çevre ve temizlik dendiği zaman akla hanımlar gelir. Geri dönüşüm konusunda onlara büyük görev düşüyor. Evlerinizde ayrıştırma yani çöpleri ayırırlarsa büyük bir başarı elde etmiş olacağız. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi kıymetli hanımefendi Emine Erdoğan'ın önderliğinde yürüyen Sıfır Atık projesini de en iyi şekilde yürütmeye ve tüm Keçiören'e yaymaya çalışıyoruz" diye konuştu.

EN BÜYÜK SORUMLULUKLARIMIZDAN

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekilli Çiğdem Karaaslan da, çevreye sahip çıkmanın en büyük sorumluluklardan biri olduğun belirterek, "Bugün çok hayırlı bir iş yapmak için burada toplandık. Öncelikle çocuklarımıza verdiği çevre görevi ve bugünkü duyarlılıklarını gösterdikleri için Keçiören Belediyesi'ni tebrik ediyorum. Biz ezelden çevreciyiz. Hem inancımız hem medeniyetimiz böyle" ifadelerini kullandı.

Erkal ERDOĞAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.