Elmadağ'da yükseliyor: Bölgenin en büyüğü olacak

Elmadağ'da yükseliyor: Bölgenin en büyüğü olacak

Elmadağ Belediyesi’nin Hasanoğlan Mahallesi’nde yapımı süren bölgenin en büyük kesimhane projesi sona yaklaşıyor. Son düzenlemeleri yapılan kesimhanenin, yeni yıl ile açılması planlanıyor.

Elmadağ Belediyesinin Hasanoğlan Mahallesi’nde yapımını gerçekleştirdiği kesimhaneye son dokunuşlar yapılıyor. Kaba inşaatı biten kesimhanenin bahçesinde yer alan aydınlatma direkleri ve duvar çitleri takılıyor. İçinde ise neredeyse her şeyi bitmiş olup elektrik tesisatı ile ilgili son düzenlemeler yapılıyor. Yaklaşık 100 büyükbaş 100 küçükbaş hayvan kapasitesine sahip olacak olan kesimhane bölgenin en büyüklerinden olacak ve birçok ilçeye hizmet edecek. Kesimhanede soğuk hava depoları ve kesim hatları bulunuyor. Çalışmaların devam ettiği projede yeni yıl ile birlikte açılış hedefleniyor.

dfdfghghjkjljkt.jpg

BİTİŞE YAKLAŞILDI

Elmadağ Belediyesi’nin Hasanoğlan Mahallesi’nde yapımına devam ettiği kesimhane projesinde sona yaklaşılıyor. Kaba inşaatı tamamlanan kesimhanenin çevre düzenlemeleri hız kesmeden devam ediyor. Bahçede aydınlatma direkleri yerleştirilmeye başlandı, duvar çitlerinin montajı da büyük ölçüde tamamlandı. Kesimhane içerisindeki çalışmalar ise elektrik tesisatıyla ilgili son dokunuşlarla sürdürülüyor. Modern donanımlarla hizmet verecek olan bu tesisin, tamamlanmasının ardından bölgenin en kapsamlı kesimhanelerinden biri olması bekleniyor.

ddffhgjhkjlkhjfgds.jpg

BÖLGENİN EN BÜYÜK KESİMHANESİ

Toplamda 100 büyükbaş ve 100 küçükbaş hayvan kapasitesine sahip olacak Elmadağ Kesimhanesi, sadece Elmadağ ilçesine değil çevre ilçelere de hizmet verecek. Soğuk hava depoları, modern kesim hatları ve hijyenik çalışma alanlarıyla donatılan kesimhane, bölgedeki hayvancılık faaliyetlerine büyük katkı sağlayacak. Böylesi bir kapasiteyle bölgede önemli bir boşluğu dolduracak olan tesis, et işleme ve saklama süreçlerinde modern standartlara uygun olacak şekilde inşa ediliyor.

dsfdgfhgjhfgds.jpg

AÇILIŞ YENİ YILDA GERÇEKLEŞECEK

Toplam 2 bin 840 metrekare alana yayılan kesimhane projesi, ana bina ve selektör binası olmak üzere iki yapıdan oluşuyor. Kesimhanenin içerisinde yer alacak soğuk hava depoları, etlerin saklanması için yüksek kapasite sağlayacakken, kesim hatları da verimli bir çalışma ortamı sunacak. Çalışmaların hızla sürdüğü projede, açılışın yeni yılla birlikte gerçekleştirilmesi hedefleniyor. Bölgenin en modern ve kapsamlı kesimhanelerinden biri olarak hizmet verecek tesisin, açılmasıyla birlikte hayvancılık sektörüne önemli katkılar sağlaması bekleniyor.

Kaynak:Ulus gazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.