EGO'da iftar vakti örnek davranış

EGO'da iftar vakti örnek davranış

İftar vaktinde EGO ile evine gitmekte olan Ümit Dalkılıç adındaki bir vatandaş, ezanın okunması ile birlikte yol üzerindeki bir marketten su alarak oruçlu yolcuların ve otobüs şoförünün oruçlarını açması için kendi eli ile su ikramında bulundu.

Ulus -Karapürçek güzergahında çalışan 322 numaralı toplu ulaşım aracında iftar vaktinde "insanlık ölmemiş" dedirten bir olay yaşandı. Toplu ulaşım aracının Karapürçek'e seyrettiği sırada akşam ezanının okunması ile birlikte Ümit Dalkılıç adındaki bir yolcu kendi ile otobüsteki diğer yolcuların oruçlarını su ile açabilmesi için EGO şoföründen izin alarak yol üzerindeki bir marketten su aldı. Duyarlı vatandaş, çeşitli sebeplerden dolayı iftar vaktinde evine yetişemeyen insanların oruçlarını açabilmesi için su ikram etti. Dalkılıç'ın bu davranışı taktirle karşılandı. 

FOTOĞRAFLARDAN HABERİM YOKTU

"İnsanlık ölmemiş" dedirten anın görüntüleri otobüsteki bir vatandaş tarafından sosyal medyaya servis edildi. Ümit Dalkılıç'ın örnek davranışı sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Konu hakkında muhabirimize bilgi veren Ümit Dalkılıç, "Ezanın okunması ile birlikte otobüste bulunan herkesin orucunu hiç yoktan su açması için şoförden izin alarak marketten su aldım ve yardımlaşma içerisinde herkese bu suyu dağıttım. Bu anın fotoğraflarını sosyal medyada görünce ben de çok şaşırdım. Arkadaşın birisi çekmiş koymuş sevabı da kalması ama yapacak bir şey yok artık" dedi. 

OSMAN AKDOĞAN / HABERVAKTİM-

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.