Düzenleme talebi

Düzenleme talebi

Başkentray Kurtuluş İstasyonu önündeki çöple kaplı yeşil alan, haberimizin ardından temizlendi. Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin gerçekleştirdiği temizlik çalışmasının ardından, vatandaşlar “Kirlilik kalktı yakın zamanda çevre düzenlemesini de bekliyoruz

Başkentray Kurtuluş İstasyonu’nda oluşan yeliş alan kirliliği ve çöplerin uzun süredir alınmadığı üzerine 19 Nisan’da ki haberimizin ardından yetkililer harekete geçerek temizlik çalışması yaptı. Yeşil alan çöplerden arındırılırken çalışma vatandaşlar tarafından olumlu karşılandı. 

KAYITSIZ KALINMADI 

Kurtuluş’ta bulunan Başkentray İstasyonu yanındaki yeşil alanın kirli görüntüsünü 19 Nisan’da ‘Başkenray’a Çöp Gölgesi’ başlığı ile gündeme getirmiştik. Haberimizde vatandaşların beyanlarına yer vermiş ve uzun süredir temizlenmediği bilgisini paylaşmıştık. Yetkililerin ise haberimizin ardından duruma kayıtsız kalmayarak yeşil alanda temizleme çalışması yaparak kötü görüntüye son verdi. 

VATANDAŞTAN TEŞEKKÜR 

Vatandaşlar ise temizleme çalışmasını memnuniyetle karşıladıklarını belirterek, “Kirlilik büyük ölçüde temizlendi ufak tefek köşelerde var onları da yakın zamanda toplarlar diye bekliyoruz. Oturaklarımız ile yeşil olmayan alanlar da bir düzene kavuşturulup yeşillendirilirse talebimiz tamamen karşılanacak. Başta sizlere sonra da duruma kayıtsız kalmayan yetkililere teşekkür ederiz” dedi. 

Erkal ERDOĞAN/HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.